[推到完場] Apple  WWDC 2022 6月7日凌晨一點

4527 回覆
46 Like 23 Dislike
屌又冇airpods
我係調轉 好多都expect我哋喺Mac/Linux 度行
你又錯啦 有錢靚仔緊係雙修啦
為左唔想要M字額買MBP M2 會唔會好on9
好耐都無見過有專為亞洲市場度身訂造既廣告
https://www.youtube.com/watch?v=JMb1OvuKQOI

Xianggang係咪永遠都唔會有
大學點會教 .net core 咁新嘅嘢
個 professor 自己都唔識
梗係教返 .net web form aspx 啦
Pro 同 air 差$500?
會, 非常之on9
m額根本唔影響平時使用
touchbra
Firm左a12z冇
嗰D可以vm,或ssh有server

但而家冇左boot camp我覺得難搞,真係要用windows一就remote自己屋企desktop,一就去lab,但lab唔一定比你自己裝野
Air 新design
個fd讀computer master買完m1 mba 先後悔好q多野行唔到買番部Win三叔note pro,可能間間U唔同做法啦

出黎做野就交到貨就ok架啦,理得你用咩做
壞左一邊幾個月,就係等緊佢
再唔出就轉sony算
6/7年前機唔support其實有咩好嘈?

有friend 住hall xps + mbp
a12z先出得2年
Firm左A12Z冇?
好老實由我grad番左4間公司,公司機都係垃圾win
咩野係新manager?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞