[推到完場] Apple  WWDC 2022 6月7日凌晨一點

4527 回覆
46 Like 23 Dislike
除左價錢 其他嘢無得比啦 M2 mbp仲有條垃圾tb
27吋應該唔會再出
sor 睇錯 m1 pro mbp 自膠
唔換 dklm 咁樣夾鳩人兩年換機 睇死佢個新 manager出黎都係雞雞地
a12z 得, a12x 都一樣得

只係apple 想所有人轉哂m1
睇你ip咪入中文
睇完即刻入左Mac mini

執相夠做
air點會夠
剪片一定pro好好多
A12x大部分都係4gb ram
睇你剪乜啦
普通野air真係夠
我就係用過哂都係覺得條touchbar垃撚圾
唔係垃圾點會得返平版Pro 先有
嗰d 3rd party app 裝完又要哂時間custom呢樣嗰樣
個個app 又要custom, 全部app 用死一個又哂左touchbar 意義
要custom 我買返windows 唔好?
早cut 早著俾返實體鍵我仲好
而家再睇返好似 2021 M1 14" MBP 正過 2022 M2 13" MBP

https://www.theverge.com/23149982/apple-macbook-air-vs-pro-specs-features-price-comparison
下 認真咩?有新梗係買新
今次MBA M2 係咪比起M1 好太多呢?
如果唔敢做點逼到你哋班友升m1

利申a12z苦主 計畫買air中
夠 我唔係搵食 剪片都唔洗
無出新mac mini
諗住出新 舊果部減價
pro仲平過air
512 gb
Apple機最少五年內都仲有update
啲人又鬧點解iPhone 7冇,但係計返iPhone 7係幾時推出,2016年9月,對比番同一個時期嘅Android機有邊一部仲有得升級OS?
直上14 16 pro
個0.6似係M個忽,到時taskbar谷你用粗d, 真正用既area分分鐘仲細過M1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞