[推到完場] Apple  WWDC 2022 6月7日凌晨一點

4527 回覆
46 Like 23 Dislike
跟iPhone 14
2016年嘅旗艦機:
Apple iPhone 7 Plus、HTC 10 、HUAWEI Mate 9、LG V20 、Moto Z 、SAMSUNG GALAXY S7 edge、Sony Xperia XZ、小米 5s Plus 。

無比較無傷害
唔算
Type c 可以插尿袋
Chok 仔唔記得咗A12X衣粒U
Windows 87.56%
Mac OS 9.54%
Linux 2.35%
Chrome OS 0.41%
Unknown 0.13%
BSD 0.01%
出部成皮嘢嘅8GB RAM 256GB SSD laptop
添曲呢條狗閪
上年見人講仲得 有bts再去問啦
已經唔記得咩料
留翻Windows 同andriod 比連登仔用OK??

唔好再推apple 了,已經太多人用。
iPad 3嗰陣有Retina又吸引到啲人買,但係部機就重過之前嘅iPad 2

iPad 4就更加搵笨,只係將個插頭有30pin 改為lighting
Windows 包埋atm 嗰啲呀嘛?

今朝出門口前update咗,暫時都遇到幾多bug,尤其喺背景圖片嗰度,一加咗小工具就自動禁用景深(唔知設定係咁定係bug),視覺縮放開咗同學冇開完全冇分別⋯⋯
同埋用咗一陣發現用緊電話嘅時候,有冇啲Apps嘅通知冇咗鈴聲,剩係得橫額通知⋯⋯
最後補充上面師兄,八達通Apps都用唔到。
個Lock Screen 好7
冇所謂, backup咗又有後備機,升嚟玩吓⋯⋯
悶到訓著咗
Apple係時候要你測試信仰
ipad 3 搵笨d
又熱又重仲要30pin仲要ios9 收皮
最伏係出左半年就出ipad 4
ipad3 個display唔夠力推retina, 掃畫面都lag lag 地,根本係測試版黎

利申: ipad3 苦主
cls mba m2貴撚到
加翻到16/512 10gpu 已經要13k 戇撚鳩
買最平既macbook pro好過
買返m1翻新機只係6千6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞