[推到完場] Apple  WWDC 2022 6月7日凌晨一點

4527 回覆
46 Like 23 Dislike
請問今次係咪肯定冇電話 會留返九月?
幾時會出新 ipad pro
如果ipad os整到windows咁開幾個app, 有d想買
次次都無電話
不嬲都冇電話

清安卓轉過來?
Mac pro
真multi window & better file management. 有mouse keyboard,等緊佢
Sor
冇緊貼開WWDC 淨係知有啲新嘢發佈
最近三部電話都係iPhone
咁啱部11 都用咗一段時間八卦下
晒鳩氣啦等左5年都黎緊
果個iJustine老左醜左好多
最好直接整個pro mode 行macOS
不過都係FF吓算數
唉,屌,死仔mac機,搞到iPad咁
我係完全理解iOS永遠都係廢個情況下照入iPad Pro 12.9"
純粹想有一件最好既硬件去行iOS
要做野點都要有一部Mac (或以上)
我由iPad pro 10.1,換左幾代。用到今代12.9 mini led,都未見到iPad當電腦用個一日
準備左take my moneyyyyy
me too, 旅行必帶,自駕睇地圖/夜晚book下local day tour
我都估係

係就正!
不過有時會攝少少consumer野
但係iPhone就一定自己九月,個product cycle定死晒
除非係iPhone SE系列
咪撚再擠os牙膏
我直程覺得「pro化」個iOS係有少少多餘
俾我的話會寧願macOS個底唔改,但係個UI改做可以接受touch會比較有用d,因為咁係唔會損失功能只係損失interface efficiency
衣家iPadOS係掉轉,個interface好dynamic,硬件同入門Mac同級,但係個OS有太多限制令你好多野根本做唔到
iPad os = iOS 放大 + screen split = 佢地的多工like a laptop
我只望佢file management 做得似laptop 少少 同 multi window 改少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞