同老婆相處上嘅困難

1001 回覆
95 Like 687 Dislike
少咁多婚禮
去邊度搵
佢有提佢幾歲咩?
要pin
佢返康是美都好LUN辛苦既咁又
喂,大哥,你係咪路呀?驗下眼啦
佢愛你d 錢咋 傻仔
你都唔明d小氣種諗乜
送個袋比老婆 老婆拎出去威 係老公錫佢
亦都係佢自我滿足「錫老婆」呢個好老公既角色
用咩廁紙抹屎忽無人睇到
因為佢唔係真心想體諒佢老婆
純粹扮體諒咗會顯得自己好大度
袋哂錢入樓主個袋 睇下佢諗唔諗得通啦
但以佢既大男人心態 一時三刻應該接受唔到
樓主你嗰隻寵物黎 係鬼老婆
巴打搵咁多錢都唔識揀女人娶
你都係搵多啲錢比佢洗算啦
呢位絲打好多個comment都係長篇大論教晒樓主點溝通,其實樓主都冇點認真覆過
懷疑佢都係上黎自我感動下呻下老婆點衰
個工人炒得

老婆飛得先啱
嗱呢個案例男方咩都做足仲有零用收
條台妹仲多多要求

台灣咁大換過第二個台妹一啲都唔難
樓主仲要係有錢唔窮

識人淨係番賣衫sale條台妹老婆都跟得貼貼服服
樓主相處得唔好就不要難為了 對方慾望只會越來越高
搵個sale做老婆就預咗把口最叻
氹到你貼貼服服

我諗到解決方法係請工人!
咁佢就唔會話你當佢係工人啦
一定有飯食
標點符號都唔識用,收收皮先。
人老又已經過咗咁多年
J都無力
是但過埋去喇有個伴
知道咗又點
做sale把口點靜
應該請個丫環番屋企比台妹屌下先得
多謝你意見. 我係想講佢成日話我日用品唔好下下買平. 其實用完嗰12卷之後都無買過平嘅. 係用個12卷嗰個星期, 會日日比佢話. 我主要想表達點解要日日都提呢樣要大家唔開心. 另外我真係自己買日用品都習慣買平, 呢個係習慣. 佢而家基本上都買過晒所有日用品. 咁我都係照用埋自己支平價洗頭水. 佢都仍然係會話我支洗頭水乜乜. 我都係自己用啫. 我入左一百五十萬去佢戶口, 我都無辦法晒比人睇. 連登大家唔知大家係邊個, 我先有提下. 我或者唔同女人溝通唔叻, 又自我中心. 但係錫佢係真心, 我一個月比10k 佢, 只係限住希望佢唔好買太多嘢. 佢如果要用嗰150萬去買, 我都唔會知. 我無佢ACC 密碼.
無用
咁嘅情況仲生仔樓主應該會想自殺
台妹仲要勁鐘意情緒勒索
真係
都冇話希望佢可以變
冇呢樣嘢架
冇”希望”
點解佢會答你佢黎香港好啲呢?好係邊個位呢?
因為有多50萬?
定係有其他原因?
大部分人都唔肯反省自己
睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞