(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區133 新手問野請睇#1

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
一要努力,二要努力,三四五都係要努力

講咩都得訓練飲食問題心得資料分享

無乜嘢唔好嘈交,因為嘈交要自貼
唔好貼自己TG出黎,搵食出返去唔會阻你

健身係一條漫長既路,無論增肌定減脂肯堅持就會成功

----------------------------------------------------------
有任何新手問題請睇咗pixel巴既post先

減肥/增磅
https://lih.kg/1071429

Team muscle pro極藍
消防陳家駿同拍檔Joey都係藍到黑 成日贊成黑警打市民,甚至殺市民,話打得好殺得好,間supplement鋪頭仲私下俾折扣黑狗,打埋科興

Dymatize紅到極致 切勿幫襯

----------------------------------------------------------
健身po名人堂

永遠懷念 Frogching 努力巴 小花生 勤力豬豬 威威司令 世界大戰(傻閪Batman)

爆po唔開賤種名人堂

1. Serrqa #399844 賤種p牌短J五毛狗 post125

2. 上海粗屌 #41366 post128

3. 猛加奶 #418643 賤種p牌狗 post129
留名
.😁
/口>
./ \
鎮一鎮樓先

歡迎加入Marco C United
健身台Pokemon吉祥物

Lm
Lm

原來馬高師係YouTube 都幾活躍,蓋伊啲tenga片都有睇
Marco C United 名單:
1. Ranka(維拉迷)
2. 有碼宮薰 (有馬高司)

Marco C United list:
1. Ranka (Villa fans)
2. Censored 唔識串 (Have Marco C)
Lm
3. 唔撚食菜 Ng Lan Eat Choi
咁細個就咁鹹濕 大個仲得了
lm
lm
冇你地
但故說樹話唔lat biased
原來佢有細佬
好撚似樣
其實呢個動作好正勁好feel
連吸氣都影埋,其實好有誠意
天水圍間247到底整撚好未
講英文鬼食泥咁
佢教學片ok 動作ok 嘅
多唔多巴打練front squat
我平時主要係用barbell玩big three練力量
做開low bar squat同sumo deadlift
感覺好似冇用盡個quads 嘅ROM
好唔好分返啲時間練front squat加強下個quads
如果只係可以選多一個動作為練quad , Back Squat+hack squat效果會仲好
如果做深蹲個腰下半部會酸係邊個位做得有問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞