(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區124 新手問野請睇#1

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
算啦
瘦底飲mass飲到我頂晒胃 好撚慘
有冇咩高卡好物推介,唔會頂胃
條懵撚仲嘈緊?我已經扑撚咗佢
係,所以老閪都要跑
唔係香港 比唔到意見你
我通常整risotto, burger 一餐唔飽但係都1200卡
轉即食麥皮加whey用攪拌機攪碎
效果比mass好又無咁頂
McDonald’s KFC
你一個樽一啖
偷下偷下都千卡啦喎
不如你比個仔人地湊啦 唔好教壞佢
嘈交係咪要自貼呢請問?
RDL同普通deadlift個分別係咩?
都係要夾背 後腿扯住加攤平個屎忽曲腳上 跟住屌上去屎忽用力夾 再攤平個屎忽曲腳落
個分別係咪RDL每下都唔洗放 keep住做?
第一句中晒
你睇utube快過大家用字教你
睇完都唔係好肯定
個movement差唔多咁
The Romanian deadlift differs from the deadlift in that it starts from a standing position and engages more of the glutes and hamstrings. The deadlift starts from the bottom position and engages more of the quads and mid-back. You can lift more weight with a deadlift vs Romanian deadlift
我都有睇
鐘意睇呢啲但唔會跟佢咁操
True max 同easy max
whey protein由nutrabio轉咗飲on
好似由飲奶昔變咗做飲水咁
點解差咁遠
On9都學人生仔
用少啲水沖囉
係你地咁撚好氣同佢9up
睇第一句就知佢係啲籍口肥撚嚟
咩生咗仔無操好耐自己唔做運動又管唔住把閪口啫
You’re what you eat
肥係長年累月積聚嘅成果嚟
咁都有得瀨落湊仔度
又問埋啲咩垃圾L-carnitine果啲
似係想走捷徑快速減肥果啲籍口肥撚嚟
智商稅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞