(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區124 新手問野請睇#1

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
一要努力,二要努力,三四五都係要努力

講咩都得訓練飲食問題心得資料分享

無乜嘢唔好嘈交,因為嘈交要自貼
唔好貼自己TG出黎,搵食出返去唔會阻你

健身係一條漫長既路,無論增肌定減脂肯堅持就會成功

----------------------------------------------------------
有任何新手問題請睇咗pixel巴既post先

減肥/增磅
https://lih.kg/1071429

Team muscle pro極藍
消防陳家駿同拍檔Joey都係藍到黑 成日贊成黑警打市民,甚至殺市民,話打得好殺得好,間supplement鋪頭仲私下俾折扣黑狗,打埋科興

dymatize紅到極致 切勿幫襯

----------------------------------------------------------
BC shop藍店勿幫襯
———————————————————————————

永遠懷念 Frogching 努力巴 小花生 勤力豬豬 威威司令 世界大戰(傻閪Batman)
Lm
可唔可以貼下自古依黎依到啲巴打嘈交自貼過既圖黎睇下 小弟年資小
飢餓感同實際上你係咪處於deficit狀態並無關係
你每日淨係飲奶 都可以餓住bulk
計全日
增肌同消肌係個好慢嘅過程
唔會話咩遲咗食飯就會燒走啲肌肉
我有段時間會覺得三四個鐘頭冇食嘢就會保唔到肌肉搞到長時間都係食緊野
而家諗返都覺得有啲戇鳩
lm
衣排發現肚餓只係一種感覺黎
成日口痕想食野 但實際想唔係真係需要食野
好多時係習慣左食嘢 而唔係 需要食嘢
唔怪得你會飲人地啲protein -.-
Forgching嗰張先係經典
未入po,求師兄介紹
誤會黎,其實我係想偷飲水
有啲道理,我都係咁諗
但一食野個肚仔好似有左咁
新po再lm 請問有冇Ching係紅磡24/7?環境如何
一年前去過
唔大又唔係多機咁
成日覺得肚餓
食一個唔餓嘅份量 Body fat /體重又唔跌
依家餐同餐中間肚餓唯有咬個蘋果頂
如果住紅磡 有邊間就腳同環境好啲?
Goji有間係黃埔,仲係咪度?
利申goji麻麻
收了皮
紅磡都算方便,去尖沙咀旺角囉,都大把選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞