(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區124 新手問野請睇#1

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
想知你點解會有瘦左先重訓得既疑問?
呢個觀念你係點樣思考出黎?
乜你覺得做重訓+跑步+控制飲食同步減唔到脂咩?
同埋你覺得淨控制卡路里會比做重訓+跑步+控制卡路里減肥快咩?
既然同步做會減到同埋減得更快 咁點解要控制左卡路里先然後先做重訓同跑步?
其實係怕飲緊Whey會減得慢,跑步會再辛苦⋯
因為依加真係肥仔
Whey其實好少cal,行步路都無咗,唔洗太擔心
但想問增肌會明顯嗎?
我以前飲過一隻深紅透明既,不過嗰陣時仲細個,唔知佢係乜嘢粉
飲緊whey會減得慢係咩原理?
你唔好ff咁多 睇下營養標籤先啦。。。
雖然生左小朋友。。。但都唔係老人家
唔好好似d老人家咁 盲信咩食海鮮令傷口 癒合得慢。。。
另外最有效率既方法你心知肚明
但你自己知自己咩料 覺得辛苦咪自己安排
無所謂嫁
自己根據自己情況調節囉
巴打,我見你都打幾大抽野,但點解好似全部都係廢話黎既?
唉 你睇下#1先啦屌
whey係蛋白質黎 唔撚係仙豆阿
你食夠蛋白質唔飲都一樣
無分增肌明唔明顯
你再問呢d鳩野比人屌死你阿師兄
我只係想問邊個方案會好啲,咁我就照跟照操,你好似足遠左啵,
因為你條柒頭同d死港女一樣
一味想人答你好定唔好 唔撚識思考
淨係想聽whey會唔會減得腦
跟條撚咩
所以話鳩你港女岩
你返份文職同返地盤既辛苦程度都唔撚同啦
咁你操野既份量實會個個唔同
我砌個一日40組比你 你係咪跟撚到阿屌
我就係嗌你自己諗自己啦 撚知你身體點咩
其實我#1就睇撚哂,所以先問,
唔撚問得其他問題既話 我閃先 多謝你地既時間
你太撚深多假設喇, 完全討論唔到,辛苦哂,
我嗌你同步飲食,跑,重訓
你咪又係唔想跑
咁你咪跟自己意思囉
又要逼鳩人答你 係阿 咁都得
我都答撚左你同步做係最好
應該無whey係深紅色掛起碼我未見過,我飲過士多啤梨味都唔係紅色
增肌好簡單,食多cal, 食夠protein,train hard,休息,就自然得。你新手可能可以增肌減脂同步添,你咪試下食夠操夠三個月睇下變化先囉
花生花生
你太多多假設喇,討論下,辛苦哂
bsn個隻都算深紅
見到呢d真係好撚燥
明明自己知乜野係最有效率
自己唔想做跟住想人支持佢
Thanks巴打
咁我試下
深紅透明 我個陣都唔知係咪Whey粉
純粹難得入黎傾下計講下
屌你老味,呢到叫討論區下化,個個都知自己既目標同最有效率係咩,咁唔撚洗討論啦?
開個區黎拓柒咩
唔屌你唔撚鬆化
屌你老母 你自己知同步做哂係最有效率
就當你唔知 我都答左你啦
你咪又係話肥仔跑步辛苦唔想跑
你都係想人答你唔洗跑住 得到你心目中答案
就係呢度係討論區所以屌人都得
你問撚埋哂d whey係咪會減肥難呢d on9問題好難無人屌你 咁撚無常識
我以為你話啲粉深紅透明,原來講緊個盒
咁係,呢隻係whey
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞