Soundbar的決擇,求解答(7)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike

我都買左好耐的了 係友誠其中一間大舖
原本我都係 target A7000, 不過比你講到 A9 好吸引添
ching 想學多d野
岩岩入手q800唔夠一個月
原來電源線都有學問
睇到ching你推介果條淘寶線有d心郁郁
但會唔會電壓問題會燒左條soundbar

諗住換一條線玩下
亦都關個拖板事?
soundbar就無謂搞哩d la, 本身音質都唔會好得去邊
用喇叭聽歌就可以要求電線 好似話聲會靚d?
thx ching
小弟都係用緊q800a 原廠d線 hdmi線

係能力範圍內咁緊係希望想將部野推到好d
始終d線都係叫做一勞永逸 跟住部機

最低限度會唔會換左比較好咁解
咁最基本條hdmi線負責傳聲 洗唔洗換條靚d
睇完條片原來都影響埋電視畫質
真係無對比無傷害
搞到我都想換埋
48吋 LG OLED
隻 sub仔有牛,同埋唔係一換就有效果,電源線都要run
不同效果都係好啲啲
始終三星隻 sub體質有效
體質有限
師兄衝左A9
留名睇報告,呢啲始終都係要入屋先知真章,多數屋企sofa 又拍牆,又左右廳,又有陣
會唔會換埋拖板
應該不了
而家諗緊點樣update
950A令我停步就係隻sub
而且我擺sounbard個位極低,sofa又拍牆個反射廢左9成
我單身狗自己屋 就唔使過海關既,所以有啲心思思想自己砌套5.1.2
留名等你報告
我見佢發佈會同宣傳圖,都係前置左右高低擺
staff有無講原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞