Soundbar的決擇,求解答(7)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
我覺得出到Atmos 至少有真後置 先叫有效果
Sony 電視好似夾返自己產品好啲,想問下z9f仲買唔買得過?
a7000 到而家都未有email講幾時送
訂個時話9月尾送
到而家未有通知
買左ht-s200f夾返部Sony電視
其實用hdmi 定光纖落電視好?
有 HDMI 一定用 HDMI
唔一定, s200f得dolby digital支援, optical都得
想慳個hdmi位就optical, 想用電視remote控制聲量就hdmi
兩樣插哂會點行法?
唔知插兩條做乜Q?
只可以2選1
想放Q700A 有意留tg 傾
最近買咗Q700A,電視係sony A9S,條soundbar 用standard mode時正常,但轉去其他mode時人聲會濛晒,基本上聽唔到,有無ching知係咩問題?
教大個中置level and/or 用app開返voice enhancement
試下先,唔該晒
有冇巴打訂咗 A7000 + 後置 ? 條 Soundbar 好似 delay 喎, 會唔會送對後置黎先噤戇鳩
LG 32LM6350PCB
如果配呢款電視
筆直1500左右
有冇好推薦🙏🏼
其實jbl 9.1 係咪真係咁唔掂?
hardware no problem
software shit
因為英國最平減到£649, 睇下black friday會唔會做番呢個價,會考慮入手
英國無大陸貨問題, 哩個價ok
兩個缺點係得一個hdmi in同無EQ setting俾你set
另外想問下兩隻拆得出黎做後置嘅會唔會有成日要叉電呢個問題架?
如果有插蘇位可以用micro usb charger長叉(我用緊12w, 唔好用太大watt數)
唔係就要每次合體熄機先會叉電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞