Soundbar的決擇,求解答(7)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
但係我通常都要較到30度先至夠聲睇戲, 或者因為咁我覺得喉質都夠做!
長氣啲我都要再講, 最重要係我唔夠地方放後置, 如果唔係我都會買a9
咁呢啲solution 就係俾唔夠地
方唔 可以自己砌套野出嚟既人用
最緊要岩自己就去馬
我嗰個位置就係電視機櫃同掛牆電視機距離太近, 台電視機櫃左右又有大櫃頂住, 所以我根本連前置都放唔到! 如果唔係我真係會買a9
8千9連後置冇買錯
好似同hardware有關, 所以答你唔到
nvidia shield因為多人試過kodi乜都播到先講, apple tv 4k我聽講有app係乜都播到
我心思思想買水貨q900a 請問同行貨 有冇d咩分別?
我最勁就開到22
後置都感覺到既
但係唔夠真實後置勁
咁係我部機壞定點呢, 唔過30真係好似好細聲
咁又唔知
平幾多先?
我見水貨5480...
$2000 budget 有邊隻soundbar 好??
想駁落廳果部電視到 平時都係睇劇集睇戲多
電壓好似唔同, 其他唔清楚
點解既
等我試下先
🙏🏾
配電腦有冇咩好選擇?定是鳩旦就得
主要睇電影同聽歌
今日到左貨。中文遙控

之前打算顯Sony G700
仲跟埋三腳插頭
用消費券+豐澤減價, 最終入手 ht-x8500
入門來講算OK啦個人認為, 夠晒我用, 人聲有時會細聲有時又無喎, 唔知咩準則.
(NETFLIX / YOUTUBE 有D片會好細聲有D又無細聲) 開大D 個聲就算

幾滿意, 正價不了.
平好多咩, 同grade S216表現好d
開始多Q700A 放出黎
方便, 求其買咋都係, 反正咩都SONY,襯返一套而家SB>TV>PS5
想問下有冇巴打試過Creative Stage V2?
一千樓下,入門新手值唔值得買呢?
定係買三千樓下好D?
有無REMOTE圖
有冇HDMI SELECTOR 合soundbar 用? 有冇分4K HDR ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞