Soundbar的決擇,求解答(7)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
d人賣返出去同鋪買差不多,我仲要自己搬同搵van,咁我去鋪送貨啦…
咪係,9500行都是2千2,免費送貨
點解要買佢贈品
我覺得display貨ok,soundbar唔怕買。電視display貨就不了,由大朝開到晚。
好果買sony 55X90J,應該配咩soundbar好?
一次過買平平鐘仲可以平多少少同有贈品

睇錯q950t
Dual HomePod Mini 唔駛諗, 效果唔及一隻 HomePod

Dual HomePod 效果以佢價位計算唔錯, 聽歌一定好過同價位嘅 soundbar, 睇 Atmos 戲可以 feel 到少少天花音效, 低音效果就好睇你擺放嘅枱面材質, 實木就會好啲
SN10Y仲有冇需要加後置?netflix YouTube 睇波 當埋聽歌喇叭用
我買Q700A 3千唔洗邊間鋪頭有咁平
邊度有q950t 6千蚊行貨
有無師兄狗衝sonos beam gen2
正常,做 auto cal subwoofer distance 通常係預多咗
你邊到買3000唔駛?
我見好多所謂呃呎
點解會咁
Auto cal 嘅 speaker distance 實質係較 delay time 做出聲同步, subwoofer 主力出低頻而低頻音會較大 delay, 所以 cal 出嚟通常個 speaker distance 係較多

如果自己 set 返實際既 subwoofer speaker distance 通常效果反而會差咗
都話人地放d 電視贈品
我收左2800 有人放緊2900 某拍賣網
大膽d 問下價
梳,又問返同樣野同樣答案…
好,我問下2800先
咁多位師兄你地好 ,2000-3000畢直 yamaha o唔ok?定買返罪大
打算有實物之後去試聽下先
denon 550同佢二揀一
$2800? 恭喜
Q600A 水都要2280 加500 我覺得好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞