Soundbar的決擇,求解答(7)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
原來Yamaha 隻bar 400 可以遲下擴充買多兩隻muscicast 20做後置5.1
Ching 點睇如果唔係用sony 電視配A9?
咁即係 睇戲唔太岩? 但香港人我諗屋企睇戲多過睇concert
新手一問,係唔係唔配2021電視就會無聲?
好似仲要配2021高階機先support
人聲無咁出,唔會無聲
好想快啲等有廣東話Review
電視我用A90J 係睇下買Soundbar嘅話買Q950A定A9
買A9應該會想加返隻SUB仔

各位師兄點睇,我想配番我部SONY A80J 電視用,新手請教
https://youtu.be/WA6bsXcMdSo
利申 未睇

不過76啲comment好保守 試乜都係一味讚 要自己搵有無咩hints 可能驚得罪啲代理
想問下買A90j / A90j 行貨
去邊到買會平啲同有信譽?
艾域會唔會好啲?
我覺得好少少 不過嗰邊出片又無跟得咁貼
咁又唔係
如果影音方面
76 比發燒好啲
Sony G700 佢都有片, 又唔可以話佢唔得
話個surround 要靠自己多啲想像力
咁大家明咩事啦
想知你試A7000有無連埋後置試?
如果無就好難直接比較
聽佢總結似乎都暗示左套野偏貴
唔使暗示啦 事實係貴
但暫時呢種玩法佢獨家 評價又好 貴都無可厚非
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞