【終於上映】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (8)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
隔左咁多年
都仲有on9仔去分析解讀d設定同符號
簡直係對作者既侮辱
原型式波幾時入咗13號?
咁本體式波(13號入面嗰個)之前有無出現過?

邊啲on9上映前劇透話劍介同明日香結婚?
出小說最好 果14年冇真嗣好難出到電影
不過依家加持咁樣就當解釋咗 真係唔夠喉
[img]https://na.cx/i/zPbmysG.jpg[/img]
一直想知薰坐住個舊石係咩嚟?咁似eva
係咪最尾都冇解過其實係乜黎
你當啪咗針 成為咗神

成咗神 咩都得 自動解釋晒所有嘢
比班人fake哂
順帶一提,成人真治真係君名男主配
(神木隆之介)
問你就輸左 唔好問依D
睇下佢設定集補唔補解說
連真治配音都變左立花滝
睇完
真嗣終於長大
美里係咪冇得reboot?
真係死左?
現在の場所では、このタイトルをご利用いただけません
有冇PIN教出呢句點先睇到
唔敢追PO驚被透
即係無提過 ok
係驚我自己miss咗啫
岩睇完 純粹自己ff啦

套一句真希的說話:現在,你說話真的像大人了。

大家都係細細個睇Eva睇到依家大個左

做老豆既都做左老豆 細個以前同老豆無幾句

大個咪有機會就同老豆講多幾句囉

大家都想明日香/麗2揀1

真希波係個好現實既結局黎既

其實人生好多野 都自己控制唔到

起碼見到真嗣識講笑 大家都有個好歸宿

渚薰唔洗再輪迴 再比真嗣幸福

對於我自己黎講係Eva 一個成長既故事

角色成長了

大家都成長了

再配上宇多田光last kiss 和改版beautiful world

完美結果。

利申:希望真係完,我唔想又係真希波
復製人明日香為左希望得到關注去揸eva
細個見到真嗣好羨慕有人錫 想有父母俾愛佢 真心既關注
結果係真嗣令佢感受到唔一定揸eva拎表現都可以俾人愛
可惜14年已過
美里小姐
真希波同真嗣最後講嘅嘢我覺得同時係講比觀眾聽
大家都係大人啦,EVA已經完咗啦,大家要向前行,返現實(所以用實景)

官方已經開始主力推真治x真希波,薰x麗
有同感

連續最尾2首宇多田光

真係一絕

我專登聽撚晒

好撚空虛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞