【終於上映】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (8)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
舊版碇源堂吞左阿當落肚
阿當出現係碇源堂隻手
eoe最後插隻手去麗身體入面
麗拒絕碇源堂
莉莉絲同阿當融合
配合真嗣發動補完計劃?
好似係咁上下
兩邊都係人造人啦,所以先有綾波系列同式波系列咋嘛 

但你講原型嘅話,式波原型係明日香真人,而綾波系列嘅原型應該係唯。
本身破玩煮飯仔仲諗住叫埋老豆去,仲以為會有bbq ending,點知各散東西
破入面真希波用2號機帶真嗣出避難所算唔算見面呢
屌那星
庵野我屌你
隔住部eva 無計到
男人老狗睇到喊
我唔想 maya 有咩野事
日文sayanara 真係好睇語感
可以有好多種意思
坂本真綾係pamphlet 講到好小心
請fans 當劇場版結局只係其中一個可能性

而且身為百億票房女主角,兩次舞台挨拶都唔敢去
老豆樣對住個細路女 "一pair" "好正"
發現戀童癖, 請及早治療
起碼等多10年先完成
So, and for myself, at this point I don't feel that I have the desire to continue on with Evangelion, but there's always the 14-year gap in the story, so in some form, I want to shed light into that. But at this point, I don't feel that I'm going to continue on the story where I left off.

睇返原文interview, 佢只係比起重製寧願填個14年, 但暫時無意咁做
即係話山窮水盡個陣先會拎返出黎
渚薰ending嗰part有提到葛城
想問明日香係複製人既設定適用於tv版+EOE,定係新劇場版only?
劇場版only
想問吓咩事 可唔可以講嚟聽吓
桜流し呢隻碟咪貞本畫封面

點解話佢同新劇場版完全無關?
新版漫畫貞本有重新畫過封面添

事實上貞本就係q 之後退出左khara, 連相談役個位都quit 埋
twitter 上甚至爆過庵野向galaxy 追債既內幕
shin eva 由上映到而家, 一句關於eva 既話題都無tweet 過
阿當同莉莉絲其實係乜黎
個設定同TV有冇唔同
Nerv地底個隻係莉莉絲南極係阿當?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞