【終於上映】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (8)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
https://lihkg.com/thread/2660047/page/1
Thanks Ching. 會補埋依個source, 下個post開始唔再加密
薰做司令個段係幾時發生
直情以為自己miss左成季EVA
點解2號機次次都抽中次下簽
上次死無全屍 今次又斷手又爆頭最後又係死無全屍仲要分三集
毒撚庵野追唔到女神明日香
下下落重手喺香香度
毒撚庵野追唔到女神明日香
報復心態次次折磨佢
剷左幾萬次 今次終先唔洗剷
冇確實講過, 只係有人FF
因為破最後真嗣發動3衝
薰用Mark 6阻止左

之後預告:
初號機凍結
nerv全員被解職審查

以上係事實, 下以係FF

FF薰暫代司令, 加持做副司令
真嗣發動果個係near 3rd?
之後係咪薰搞咗個真3rd出黎但俾加持阻止咗
YouTube 有冇一個比較好嘅新劇場解說?

淨係頭3集都ok

睇咗兩次Q都係懷疑人生
我好迷eva d偽科學呀機設呀

破入面 2號獸化 初號成神 假5號機 全部都
有嘩嘅感覺

Q之後都冇呢支歌仔唱 nerv個d咩78910號全部on99
真嗣係破最後大叫還我綾波! 之後發動衝擊, 但係馬上比阿薰mark6斬停咗, 呢一次叫near third。

終入面先第一次提到之後原來仲有一次third impact,加持犧牲咗去阻止。 冇講到呢一次third impact咩由來,要等設定集。
你不如講下有咩唔明睇下有冇人幫到你
Q 之後, 大量舊骨幹走左
摩砂雪, 貞本義行, 本田雄, 磯光雄

同埋庵野秀明真係老啦, 六張野
今集好明顯睇到佢創作力枯竭
同埋又無心做, 一心掛住去拍特攝
堆新eva好嘔心
堆新eva 真係路人feel 求其湊夠數開工咁款
d打鬥畫面快 閃 爆炸 但係其實都睇唔清
敵人無限咁多 2號8號就三國無雙

破果時係戲院睇 2號獸化真係睇到呆咗 冇諗過部機仲可以咁 序破真係好睇 係舊設定上面加d好型嘅嘢落去 創新之餘你投入得到
今集終=庵野秀明同EVA 講BYE BYE, 將一切完結, 已經無設定可言
使徒仲柒 一堆得eva手/腳
路人adams
都算係敗筆。
趕收工派飯盒
即係以前咁多次loop都失敗,今次有真希波介入就成功
真希波一直都在,只係冇介入過??
破最難忘係初號機覺醒個下
一個大力場硬過使徒幾十個力場
一個射哩眼射爆幾十個力場
點解加持唔自己打針
有勇氣自殺冇勇氣做外星人?
因為真希波係老婆囉
庵野同夢洋子由初相識到第四次見面時就一齊左
真治同真希波係劇場版唔計最尾火車站, total 只係見過四次面
(破天台, 明日香告白, 上八號機, 負宇宙沙灘)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞