【終於上映】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (8)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
庵野老婆作品
本畫冊都係
第二刷開始
屌 睇完都唔知up乜鳩
中間d打鬥好似cut左好多野 都唔知有乜咁感動
唔係戲院睇 我真係唔想睇曬成套
好冇feel
送番明日香俾劍劍我都明,但點解唔可以留長髮麗俾自己???反而淨係無啦啦同真希波一齊
點解會同真波希
長髮麗好正
白波喺三衝嗰陣已經留左喺初號機入面
黑波變左LCL
冇左eva嘅世界-> 白波唔會留到喺度-> 可以安心上路?
當年睇破個尾真係好正
真嗣原意送走晒所有人
只係真希波入返去搵佢
當年係戲院睇,全場拍手掌
個原本Q預告真係好想知講乜
其實送走既意思係咩,佢地有冇死
Reboot世界送晒d人出果個佢初號機同13號機打鬥個空間
其實我都唔肯定
睇完都1999有冇邊度有劇情解說
送走係將全部人同送去無EVA既新世界,而真嗣自己係實行既人所以走唔到,而渚薰同凌波麗係無eva就唔會存在既人,所以要留係到,真希波係衝入去搵真嗣,因為佢愛既人係碇唯,而真嗣係唯既一切

我係咁理解,關於真希波同唯都係貞本義行係漫畫短篇補完

最美同麗傾嘅時候好似係一個片場嘅地方,代表啲咩嘢呢

PS手掣?camera?

無啦啦又長髮
真嗣要自我犧牲, 邊個都唔留既啦
明日香要個老豆湊, 薰跟加持種西瓜, 零跟小光湊囡
都可以有自己既地方, 而唔洗圍住真嗣轉

真希波係導演破局外掛, 為真嗣唔洗死又可以返去而服務
仲要做到薰咁一野解DSS, 渚薰咩第一使徒同生命之書都係廢
輪迴咁多次都係失敗, 真希波有能力知到兩邊機密, 又知機體秘密同密碼
真正既穿越者鳳傲天拎住劇本一take過搞掂
準備開到十幾都得
今日可以上網睇
又一大堆人入來問野

利:未睇,準備prime
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞