【終於上映】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (8)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
唔使去日本睇
「毒撚,踏實啲啦,唔好去拘泥舊角色,前進去搵適自己嘅真希波

真係多得幾個月前班劇透撚唔少
明明睇落只係似湊女但又吹到咩野劍介NTR
跟住當時個個係度以訛傳訛
不要再說了

這些機會…

你唔去理佢嘅設定或者劇情駁唔駁得到以前嘅伏線

總之抽開嚟睇 而家佢就係話你知道人要長大 幻想始終係幻想 死返去真實世界面對現實啦

岩岩睇埋漫畫結局 原來同eoe有唔同
碇唯好似一開始就知道自己個仔會踏上eva 然後發生衝擊咁? 唯一早已經loop過?
其實劃多劃少 佢地兩位父母都改變左真治長成變成咁既性格

個extra stage仲緊要過正傳
點解咁多人會愛上源堂 有咩咁吸引呀
想問如果淨係睇過1995年果個初版而家想睇呢個終章應該對上由邊套開始睇先啱?
全部睇晒你都未必明
你睇晒TV同舊劇、漫畫,再睇一睇舊版解說片
跟住睇新劇4部曲,再睇新版解說片
你可以睇埋同人漫RETAKE
由頭睇起,佢唔係remake
岩岩睇完 D CP好似有D亂黎咁
大家變返中學雞BBQ仲好啦 依家個個變晒陌生人
BTW司令咁想見佢老婆做咩唔自己上去揸機
睇完就發現毒撚好恐怖
老豆同個仔都係為左自己所愛既人而引發衝擊
有生之年系列黎講我覺得已經好完滿
最後劍劍我屌你條女
佢信佢老婆已經咗,所以先想喺靈魂層面見返佢老婆
岩岩睇完 D CP好似有D亂黎咁
大家變返中學雞BBQ仲好啦 依家個個變晒陌生人
BTW司令咁想見佢老婆做咩唔自己上去揸機
佢信佢老婆已經咗,所以先想喺靈魂層面見返佢老婆

信已經死咗
做咗初號機制禦裝設,上去都唔係個個感受到綾彩唯
一如所料
Q最後預告既2+8合體機係無出現過
但8號機食咗好多部機
搞咁撚多野,死咗咁撚多人,只係想見返唯,
結局見一見就完左
睇完 唔明點解咁多人屌
好感動打曬冷震
起碼今次終於同個仔和解咗
好多人抹黑香香
上邊有師兄話唯入咗呢Eva 操作系統作出唔返嚟,但係真希波同樣入咗個系統就有出得返嚟

會唔會唯係真希波扮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞