(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區93 問嘢前睇1樓Q&A

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

我覺得online coaching先係最搵笨
唔計果啲真係專業備賽果啲
我覺得online coaching比較岩有一定訓練水平既人 咩都唔識既新手 隔住個mon同個教練雞同鴨講 真係唔知學到咩
但好多for新手/home gym嘅online coaching plan
中階以上好啱online coaching
咁新手呢一個market點都比intermediate/advanced lifter多人 都係demand & supply姐
同埋前排武肺成日封尖 今年好多人為搵食出home gym coaching 外國都係咁
就係覺得for新手嘅online coaching多數搵笨
健腦Ching撚到frog Ching一棟都無
食住飯睇差啲啃撚死
佢依家變咗煩膠,not fun anymore 。。。
掛住以前嘅佢
決定完全封鎖 如果你見到佢仲係好似失控嘅顛狗咁洗版,可以同我講聲比我會心微笑吓。
失控顛狗
形容得幾好
我覺得佢個page好多有用嘅資訊
但佢自己教唔教到人係另一回事
佢都好似玩左尖無耐
easy money 就真
啲柒野一單兩單回力標好笑
連珠砲發變咗審美疲勞

決定block因為佢block咗你又話冇block,然後又話真係有block只係block完打返開黎睇

呢野都幾好笑,決定保留呢個最後笑話中斷同佢嘅聯繫,將frog 清永遠冰封係好笑而唔係煩膠嘅回憶入面。
佢block左我 然後又忍唔住撳我個名嚟睇
又話無block 笑撚死我
我鍾意你一講唔評論即刻插佢

不過我認同。健身係要勸人變得更好,而唔係原地踏步。

我地冇能力去扭轉呢個局面,唯一可以做嘅係令自己變得更好。
禿清嬲撚到呢
咁都有花生
小弟想買啲有關營養或者健身之類嘅書 各位ching有冇推介?想知邊到有得買
Anatomy train
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞