有無巴絲打鐘意玩Paradox嘅戰略game?(7)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
新手玩EU4玩OTTOMAN玩到1709個版圖都仲卡住係非同東歐
睇YOUTUBE個WORLD CONQUEST 見人玩70年都大過我個版圖
佢大你就可以blitzkrieg 佢,博佢調唔切兵同埋前期應該無人同等數量1on1抽贏火雞即管放心揼柒佢哋
Eu4玩manchu諗住解2個achievement, 一個係有100個banners另一個係synthetic faith係nahuatl

發現100個banners都幾難 又要轉religion同culture
我覺得我拖咁耐係因為比人包圍左好多次
次次都係AFK等佢包完先先郁
應該係因為我成日用個別停戰食地之後D AE升到仆街
LOAD返開頭個SAVE再玩多次先
Horde都要玩tall
咩叫take black sxxxxxx
想問下隻Stellaris好唔好玩
洗唔洗連埋DLC一齊買,定係玩陣先睇DLC?
宇宙版civ
好唔好玩要睇你鍾唔鍾意
DLC未必要齊,但佢有個bundle最基本要有既DLC都有
宇宙題目有D興趣
係唔係由回合制變左做即時制?
Yes
STELLARIS幾好玩
但係個遊戲時間好漫長
Form咗好耐了 玩到1555咁上下
明白曬 唔該曬巴打
好正常架 我同朋友第一次玩Ottoman都係去到17世紀尾先打到落開羅, 之後好似連波斯都打唔贏 但個鋪我地玩得好開心
慢慢玩就玩到班Youtuber啲strats架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞