17/18 Grant Loan , Non-mean , TSFS 你問我答

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
等到2046
[imghttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/28/205950_64146fe0873bd0b9e38425f77be5e997.jpg[/img]
今日琴日收左錢

絲打幾時申請架 而加先收到個確認信

印象就係5月中左右申請,6月頭補文件,上個星期收結果信,琴日今日收錢
[[url]imghttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/28/205950_64146fe0873bd0b9e38425f77be5e997.jpg[/img][/url]
今日琴日收左錢

絲打幾時申請架 而加先收到個確認信

印象就係5月中左右申請,6月頭補文件,上個星期收結果信,琴日今日收錢

我個申請係咪沉左底
早過你申請冇補交仲未有
過左放棄期限仲有冇得交返文件

好似打去講聲就得

好似打去講聲就得

唔該曬
網上upload個上限得20mb點夠up月結單

上年得10mb我都搞得掂

較完啲像素細左好多

你屋企多過三個人每人一個戶口已經唔夠用
你夠用你叻

你夠用你叻

我五人家庭
自己都兩個戶口

夠用又點,未收到結果通知書呀!

較完啲像素細左好多

你夠用你叻

我五人家庭
自己都兩個戶口

夠用又點,未收到結果通知書呀!

我四人家庭,一人都4mb 左右
仲未計要有其他野upload 呢
20mb 爆硬
所以我揀左印之後寄去
印左15x頁

今日琴日收左錢

第一舊錢係咩?

今日琴日收左錢

第一舊錢係咩?

唔知咩額外助學金,有另外出信的
六月尾補交左文件
大概幾時會收到錢
想問問
1)係咪所有文件(如銀行簿,屋契等)都要一律影印?可唔可以就咁影個正本再up上去?
2)同埋網上月結單有無得Cap圖up上去,屋企人唔見曬
3)自己銀行acc開戶只有卡同ebank 沒有簿 要點做的?

感謝
想問問
1)係咪所有文件(如銀行簿,屋契等)都要一律影印?可唔可以就咁影個正本再up上去?
3)自己銀行acc開戶只有卡同ebank 沒有簿 要點做的?

感謝

1) 乖啦印Q曬出黎啦
2, 3)如果無簿 無月結單 你要同銀行俾錢申請份statement 再影印

乜柒都印就啱
想讀ou year3 想問有冇可能係可以claim晒所有學費?

之前讀過hd 唔該晒
想讀ou year3 想問有冇可能係可以claim晒所有學費?

之前讀過hd 唔該晒

如果你full grant再加埋學費低過80000零就得
想知借loan既期限係點計
佢話兩個月姐係六十日定點?
我過咗一個禮拜 未交資料同入手續費
會唔會cut咗我個loan?
打咗幾次都冇人聽
我過咗一個禮拜 未交資料同入手續費
會唔會cut咗我個loan?
打咗幾次都冇人聽

你今日打? 人地返星期一至五喎
想知借loan既期限係點計
佢話兩個月姐係六十日定點?

應該係7月29日計嘅兩個月就8月29,9月29 咁樣掛
想問問

感謝

1) 乖啦印Q曬出黎啦
2, 3)如果無簿 無月結單 你要同銀行俾錢申請份statement 再影印

乜柒都印就啱

Cap 圖個file size 應該爆到on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞