17/18 Grant Loan , Non-mean , TSFS 你問我答

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
遲左deadline 先apply會唔會申請唔到

17/18 剛剛開始, 一定可以申請, 慢慢黎

但係我係舊生,已經過左deadline😭
遲左deadline 先apply會唔會申請唔到

17/18 剛剛開始, 一定可以申請, 慢慢黎

但係我係舊生,已經過左deadline😭

照上網填表申請就得, 個deadline 假既
佢要我25號交家庭入息證明,但我父母依家仲未有,點算

有乜交乜先, 之後拎到證明再補交

如你父母已有銀行一年記錄, 內有人工記錄就已ok

即係銀行月結單有記錄人工就唔使另外交糧單?

琴日求撚其up晒啲銀行月結單,紅簿仔,submit左先發現冇up糧單

咁要寄去補番
有張支票係parttime 出既 幾百蚊 係咪係存摺到highlight 話parttime 人工就得
同埋想問下 家訪過既 係咪唔會再抽中
麻煩哂巴打
有張支票係parttime 出既 幾百蚊 係咪係存摺到highlight 話parttime 人工就得

冇錯
同埋想問下 家訪過既 係咪唔會再抽中
麻煩哂巴打

呢個我都唔知喎
介唔介意講下屋企情況點 想知大約個mean係點
話說上年申請左loan under TSFS 因為唔想户口咁多錢 近幾個月係咁攞返啲loan出黎 幾k幾k咁攞 會唔會比佢問
介唔介意講下屋企情況點 想知大約個mean係點

我今年畢業, 呢兩年都係我同阿妹申請tsfs, 仲有個細佬中五
屋企年收入20萬多d
話說上年申請左loan under TSFS 因為唔想户口咁多錢 近幾個月係咁攞返啲loan出黎 幾k幾k咁攞 會唔會比佢問

幾k 幾k 咁攞好正常者
奇左文件差唔多兩個星期,到依家都有信話收到我申請
會唔會寄失左
奇左文件差唔多兩個星期,到依家都有信話收到我申請
會唔會寄失左

打電話去問
想問讀緊自資嘅係咪依家要申請下一年grant loan記得year 1學校會派表,今年好似冇晒聲氣咁
利申:year 1
想問讀緊自資嘅係咪依家要申請下一年grant loan記得year 1學校會派表,今年好似冇晒聲氣咁

唔洗心急, 開始申請時學校會通知

唔洗心急, 開始申請時學校會通知

唔該晒
Non mean係落自己戶口定直接入學校?

nlsft
樓主介唔介意留tg?
有d TSFS野想問

nlsft

學校
樓主介唔介意留tg?
有d TSFS野想問

sor, 我有tg 但唔知點睇自己id
樓主介唔介意留tg?
有d TSFS野想問

你喺setting 拉落去睇username就有啦
樓主介唔介意留tg?
有d TSFS野想問

你喺setting 拉落去睇username就有啦

solidislive
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞