[Mac撚] 用家/買機集中討論(44) ARM Macs成真,全體Intel機主等做孤兒仔

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
btw,其實準確講係關UK三頭頭入面粒fuse事
都係先過數後走佬啦
可以
佢咁覆不過應該都係先錢後貨, 收左機無仇報
Yes it brand new sealed we are online store and we deliver to your doorstep and you can also meet up with the delivery man anywhere you want
比左錢唔出貨都得啦
thanks坦克巴打&蘿莉巴打
唔好意思想問多少少
唔可以插普通得3A/5A既電線<--係咪講緊usbc-usbc個條?
唔面交一定唔好買
講緊desktop大機Mac Pro,佢火牛rated 1400W係要好多好多電 (full load average ~900W),跟機嗰條三腳去IEC係比普通線高 (好似係12A)
其實香港用220V唔係咁大問題,不過美國日本110V的話一條普通3A電線係唔夠做
100%呃 兩種情況
1 比完錢唔寄 一路叫你入多D錢先寄
2 搵速遞寄嚟 但入面係舊垃圾 開左箱就冇得退
MacBook pro多合一轉插買邊隻好?
我見到好多acc都係貼同一張Mac相
老細比咁$13000 budget 我
低配mbp 定係高配mba
剪480p片+間中修下圖
最後order左owc個dock
想平平地買隻有條線fing出黎既usbc hub
有冇咩牌子介紹
去到$13000筆直其實差唔多可以買高配mbp
佬細比得13000我
我冇理由幫佢貼錢上高配mbp
狠下心腸放咗MBA
Stronghold iPad Pro等ARM mac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞