(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區76

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
最初陪佢上堂係最好方式
當然最好搵個好既教練或物理治療師
如果無咩特別病患,好既教練都夠
有既要搵物理治療師,要上堂前做左評估健康
Check下d肌力,協調,弱既地方同成因

一對二咁就可以做得詳細D
Group class 就難D做到咁細
試過教一班由50到95歲都有
又幾個換個knee / Hip joint ,果幾堂教最基本野都花好多時間
有冇人買過啲online coaching
佢四肢好瘦 剩係肥係肚腩 大過個籃球
多謝咁多位答我咁多 而家諗住搵個教練同佢一齊上堂等佢安心啲
我有話過佢冇work hard?

就係 hard work+elite level genetics+用藥先achieve 到
你講到只要操翻3年就練到咁
唔係俾假希望咁係咩?
認同呀
指點下大邊度錯
以免學壞手勢
睇coach greg 講佢genetics 其實唔算好好
我都覺得有機會有教練跟都唔會做所以諗住我同佢兩個一齊去夾佢去
應該唔會60就坐輪椅lol 講真佢仲健步如飛係肚腩愈來愈大
佢教話上果下個背要塌?
新光中心全幢都係屬於富臨

24/7開係新光入邊

join24/7 黃大仙,即係比錢富臨洗
佢可以天生keep住咁lean就已經今人羨慕
再睇下佢細個powerlifting d stats
Genetics 一定top 5%
Coach Greg成日用Mr O/ Jeff seid黎做比較咁一定爭緊d
完全封鎖咗條友 想知佢扔咗邊個人出嚟做例子
操左成年有多,重左,肌肉多左但個肚一樣一大舊
咁佢冇教錯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞