(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區76

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
原來我都係中間
https://youtu.be/2NZMaI-HeNU
想問下每次操野個時間係唔係盡量控制係1個半鐘內?
不算太差
d講解咁簡單既
都唔係教學 , 只係網上挑戰
佢打示範 以為係教學
全直手過頭 pull up , 健開身都唔一定做到 10 下
康文gym重開左,有冇人入過去睇係咩情況
其實唔洗 除非你行metabolic training要控制休息時間
因為我聽啲師兄話每次都係最好1個半鐘內
但我操胸同三頭都已經要2個鐘
90 分鐘個蛋白質成本最好 , 都係啲統計黎 , 90 分鐘內嘅 workout , 蛋白質需求太約只要髒重 1kg/1.5g , 但連續做 120 分鐘以上 , 蛋白質需求會去到 1kg/2.5g - 3g , 即係你要食得比平常多
明白師兄,今晚都操返2個鐘先
啲音樂太嘈
唔太明白TDDE點計,我TDEE 2500 (2500卡路里),而2500卡路里 =
10460 焦耳,10460焦耳=10.46千焦耳,我再係https://www.myfitnesspal.com/ 到搵一碗三哥清湯米係200 千焦耳即係200000焦耳,一碗清湯米線就超過我20倍既每日TDEE 係我計錯定網錯?
Youtube好多大隻佬都做唔到過chin
2500卡路里 =
10460 焦耳
用番英文啦 , 屌

原來google on99
間間唔同喎
琴晚做8-9pm, 初頭計埋我有5個人,冇幾耐走1個
到接近9點多2個人入, 到我9點落返去就見到多2個上去
比想像中少人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞