(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區76

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
如果 白烚
會唔會 好食過雞胸
170cm 64.8kg 21.3%體脂

想問下應該點增磅 減體脂

新手加入 唔好意思
柒到唔敢睇
咁叻做假不如學普通話去強國教
口味個個唔同 , 我本身唔鐘意食雞胸
下 竟然做假
睇過幾個都有假野 , 以前睇黃阿文拍片都有落威也
啱啱健身果時周圍搵片睇 , 都搵到好多狙擊片 , 好多出名嘅健身kol 都有用假啞鈴 , 拉威也 , 包括啲健美冠軍 , 果啲 50磅 10x4 彎舉示範多數都係流
cls 有冇假野大集合 想笑下
早排有人講 gym fucker 果時都想搵番啲片 , 已經唔見晒
有無人睇緊晚吹
個消防員係乜水?咁仆街?
我都想知
大升係咪講緊Wcf
背心女好fit
佢係藝人黎既,之前做消防,所以唔似。
玩左健身半年, 一星期玩2-3次 , 我係隔幾日去
一日練上身, 下次就練中間,之後就下身咁樣練.
但係體型越做越瘦, 由33腰減到30腰以個體重冇變過..係未減體脂變左肌肉? 如果想脹卜卜個種,洗唔洗食supplement ?
無食蛋白粉,因為皮膚差,揀飲豆漿昨
我心目中身型 唔通真係要10年
街買啲豆漿防腐劑多蛋白質又少 , 你買黃豆whey飲啦

得個肥字無肉 你認真?
靚同醜好主觀 ,至少我鍾意。但條友係日本模特兒黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞