(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區76

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我唔識架 係幾錢 ?平時街鋪頭都唔敢入 怕俾人呃😔
唔洗10年啦 操返1年幾2年 你就覺得佢個身型好醜
咁你覺得邊隻身型叫靚? 有冇圖睇下?
咁樣唔駛十年, 兩年認真操都做到
Jeff Nippard 果D真係目標啦
Paul哥都唔錯
我本身矮肥, 所要減肥是首要目標
Jeff Nippard 對我黎講太over , 我想睇落健壯,健康sporty 就可以.
Paul哥都唔錯 , 不過我覺得太乾身.
咁我繼續加油~~~
想買muscletech nitro tech 蛋白粉
朱古力定雲呢拿味好?
條友精神心裂識佢好多年
藍撚到開幾個page係咩料
仲要用幾個page share自己啲Stories自己IG再share返d page
跟著nippard做目標就得啦,到時會打翻個7折就差唔多啦
JP操左十幾年 要十幾年後先有機會見到佢棧車尾燈
有冇師兄知如果想fix 盆骨前傾 寒背呢d 搵咩教練最好?
定係物理治療 預600左右一堂
jeff nippard 都矮架
我覺得現實永遠同理想有出入
訂目標不妨訂高啲
再打返個5折7折可能就係你想要嘅身形
就算你真係好天才 舉一兩年就好撚大舊嘅
其實要縮返都好快
細變大好難 但大變翻細好快
同埋好似上面啲ching講
你認真練一排可能審美都唔同咗
新手訂目標太高 , 放棄率會大增

舉例 : 原來日日要食 3000 KCal , 點食 ? 無錢了
我嘅意思係個理想set高啲啫
我當初第一個目標都只係唔想再做紙片人 , 同我一齊開始個 frd 用美國隊長做目標 , 當知道美國隊長日日操兩三個鐘就放棄左

我一開始係想操嚟打籃球硬淨啲
而家無打波就變咗習慣
你問我有咩目標又好似無
個 strength battle 唔係話唔比教練參加咩?
點解有啲做緊教練pt嘅join到?
一開頭操為左著衫好睇 點知愈操個目標愈勁
唔比crossfit 同 strongman教練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞