(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區76

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
10KG lean bulk 大概變化係咁

咁都唔大?
其實變化已經好大 , 不過你嘅數據仍然有問題 , 半年係好難 lean bluk 10KG
但如果有屎 , 又點樣 11% bf 呢
屌 ~ 原來有 gym 過 , 迷底解開 , muscle memory effect
康文有Rogue 既啞鈴
如果你曾經增肌到某 mass , 就算停左好多年肌肉縮晒 , 都可以10星期內完全回復
依家發覺有大細胸問題 (左大過右)
因為推胸果時左手落得深過右手
而右手落到一個位就好似卡住咁所以發力左胸係好啲
上網睇過係關於斜方肌太緊 咁自己都有拉 都發覺右邊頸位係好緊同都有痛 想問一問 有咩動作可以改善下?
有冇人玩push pull leg
成日兩隻廢腳recover得勁慢
搞到pull day 成日做唔到deadlift要玩rack pull
雷神都係用 90日變番大隻

我通常會將呢類型食物直接mark 1000卡
應該上下都差唔多

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞