[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
同埋家屬可以回復正常生活,唔再受威嚇
最好有國家俾佢地政治庇護
今年未有乩文?
人在做天在看 善有善報 惡有惡報 不是不報 時辰未到

支共咁耐以黎做埋咁多陰質野 好多人都以為佢地可以隻手遮天 外國都要奶佢地 但係殊不知一個肺炎 已經搞到佢地雞毛鴨血 經濟不穩 政權危危乎 咁多巧合唔係話憑幾個人可以整出黎就連侵侵都唔得 一定係有D天意成份 如果唔係個時間點點會咁啱?

好啦 當支那成個國家咁大既黑社會都可以有報應既一日 區區三萬隻警犬 天要收佢地有幾難?

當然我地每日睇新聞會睇到咬牙切齒 但係只要保持果班畜牲到頭黎求生不得求死不能既心態 總有一日你會見到佢地既現眼報

依家要做既 就係好好保重自己 等待果一日黎到
其實走落黎托7咩?香港又冇野食冇水飲,走黎做咩?
借嚟做觸發點
去到呢度應該一早想出
支那外交部仲話源頭可能來自美國,人地鬼佬論壇第一句已經話再唔核爆北京就太遲

https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4300769/pg1
唔通應驗會爆第三次大戰??老美vs支那全面核戰??
鬼佬on9 唔係今日先發生
呢樣嘢先令人擔心
以為歐美會乘機反共,點知奶得更加落力
大家都你眼望我眼睇下邊個郁手先,未郁緊係扮fd
咁當然香港要一隊軍隊
其實拖到第一浸攻擊,幾個鐘
其他地區已經派到支援
不過香港咁細又冇重要戰略資源
打黎最多都係做軍事港口
但對出就係台灣日本菲律賓玻仔,俾美帝同盟包撚住晒,要黎都冇用
所以支那先咁緊張一帶一路,因為現有既水路佢走唔到
台灣反攻香港我第一時間去當兵
做帶路兵/伙頭兵
根本好多鬼佬同香港班港豬無分別
啲支那人想搶香港啲錢+做跳板去其他國家尋求庇護

他朝一日香港光復咗之後應該沿住后海灣起道圍牆經深圳河去到沙頭角再落埋去船灣郊野公園,深圳河就養食人魚,邊個想游水偷渡就準備被食人魚咬死
白豬太多,好多都等緊被人劏
你講個d係支那有錢人,窮人走落黎做咩?想被私了?
養返幾百條大白鯊
而家就spin去美國播毒
窮人點會唔走落嚟,日日150件垃圾啲親戚肯定會想走嚟香港投靠佢哋
支共用成個國家體制宣傳係好撚勁,佢日日講同一番說話係會有人信既
到時見一個打一個,打到佢地殘廢再扔落大海
冇計支那安插咗太多針喺唔同國家,已經被嚴重滲透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞