[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
似香港人同美國站在同一陣線
日本後生嗰啲好多都勁蠢,毫無世界觀念,得七八十後嗰啲會比較關心香港
因為大家都有同一個敵人,支那共產黨
唔可以咁講,日本集會果 d 直播都有好多日本年輕人參與
日本人個文化係唔會太將個人情感表現出嚟,唔代表佢哋唔關心,周庭 Twitter 多日本人 follow, 日本集會都有唔少日本人參與,匿名論壇日本人屌柒支那都反映到
我認識嘅日本90後入面得一個係有關注而家香港發生緊嘅事,其餘嗰啲基本上同一般日豬嘅反應差唔多
仲有平野小姐都好關心香港,平野小姐算係最身體力行嘅日本人,成日嚟香港發夢又買口罩,以行動支持香港人
佢成日落區周圍去了解手足做緊乜野,然後帶返日本做文宣
關於狂隆
愈黎愈覺得佢係老吹
基於事實去創作

有無人有少少認為 嘩眾取寵
當然真係成為事實就大家都想
但依家好似寫故事多過真實
香港人只希望尋找一些希望 和寄托 不介意攬炒
但看到對家無法無天的行為
如果這些寄托都只是憑事實再創作
那對香港人是二三度傷害
口試一定要流利冇懶音先可以通過入藉試 如果唔係paper考到識飛都冇用
https://www.cpr.org/2020/03/13/watch-video-president-trump-friday-coronavirus-march-13-press-conference/
President Trump Declares National Emergency In Response To Coronavirus

原來侵侵已經宣布左緊急狀態
起碼唔係譚仔大媽d廣東話先啦
侵侵而家仲要宣布緊急狀態增購石油儲備,似係借武肺準備開片
講左咁耐終於要開戰了
日本民意係有7成對支那反感,可能係各國間最高,不過日常唔會表露出來
支那想同美國爭做霸主?下世先啦
呢個真 我都有啲字改極都改唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞