[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
AP: US to broaden Europe travel ban to UK and Ireland
侵侵?
我又唔係好覺,可能只係佢喺室內冇需要講咁大聲,同平時差唔多
不過侵侵好似冇咩精神
好似想戴住頂帽遮下咁
可能支那呢壇野令佢太忙冇時間瞓覺所以冇精神
我覺得係單純佢要搞呢壇野一日24個鐘不停on call先搞到咁殘

後生咁on call 24小時都會殘啦,更何況佢唔後生啦
蝗蟲到中国邊境
美國都幾老人政治feel
pelosi議長79
bloomberg sanders biden都78但仲選
trump都73
之前個未來人話英國安全
而家英國佛系抗疫

開餐啦 產卵 繁殖
Obama果陣40幾咋喎
今次武漢肺炎帶出嚟嘅蝴蝶效應仲大過陳同佳
中共借肺炎成功加強威權管治,再靠WHO順手收歐洲皮
之後中共網軍一定借武肺喺歐美選舉興風作浪,資訊戰ww3已經開始
中共想咁樣啫
但係要睇個天俾唔俾佢咁做先得
我見大家好似太樂觀中共會好快收皮
做返啲期望管理好啲,世事變化太難預測
話唔定個天就係想全球爆武肺,咁其他國家就可以有藉口出兵打中共,依加其他國家大把樣本驗隻病毒,全球大規模排華反華

p.s. 9upper
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞