[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
尤其係打共產黨嘅工
你咁諗就錯了,近年俾新加坡搶左d生意,無非係大陸佬死落嚟唔跟規則玩,獨立到可以撥亂反正,坡佬個法制唔係同英美完全一樣玩法,仲有李家呢個不穩定因素,個交易所同香港更加冇得比,連埋香港本身好好嘅地理優勢(幾個鐘內去到亞洲大部份主要城市),仲可以學瑞士做中立,或者親美都得
你要明白廣洲本地人收租啲錢點嚟
全部外省人嚟打工交租
共產黨剝削農民工 等本地人等享其成
無錯農民工無人鐘意 共產黨又消滅緊廣府文化
但有錢收就唔嘈
假如似足上面巴打講分成南北中國,南中國搞香港前主力守江蘇同安徽
守到南京、無錫、蘇州先可以保住上海控制權
始終廣東人都係被支那管理嘅耐,信不過。
如要拎最好多要深圳河北少少+沿海一帶加大亞灣,始於信不過支那人管理核發電廠,一出事就似成個福島玩撚完。
當年等埋發叔單野令到支那徹底放棄姐姐同少數反對派(建制)
所以之後狂推班西環契仔契女出黎,直接under支聯辦
南面啲群島一定要拎啦,攞嚟整海空軍基地大有前途
好靜
係唔係現家先入到風眼位
其實以支那嗰種直接統治方式,民賤聯同葉劉呢堆遲早都係棄子
始終唔係根正苗紅,有啲仲要浸過鹹水返嚟先投誠,點似得堆契仔咁忠心
班蝗蟲一定要幫手支爆,我唔信班蝗蟲食得哂四千萬隻蝗蟲
禮拜尾就春分
唔知會唔會有變化
呢排睇住歐美新聞真係一日差過一日
冚家彪都未正式收皮
起賭城
奴役嗰3萬隻popo去做開荒牛,做到佢地死為止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞