[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
9up野多
因為佢唔係單純預言,有埋分析,似推測多d,有d真係求其9up,中左一,兩樣就瘋狂俾人推,失驚無神就話幾時有大野,但係又唔講係咩/點解咁估(連推背圖都冇張),咁搞法同雙氧水異曲同工
到底古今中外有幾多預言2019,2022-23有全球大事件發生
兩宋有文有路偏推測
其實正路香港應該唔會係熱戰戰場,
地點細, 人口密集多建築物, 經濟重地, 開實戰係三輸局面..
似冷戰同代理人平民內戰多..
又或者美帝好似係伊朗咁直接擊殺某政要/ 軍官.

開實戰就應該會同埋要直接開拖埋南海同廣東軍區.
香港人幫手攻機場俾佢落地 不過香港無jet B fuel ...
但如果佢真係跟逃犯條例條timeline,依家趕唔切
除非佢打算唔諮詢直接擲條草案入立法會
又甚或用緊急法直接過生效
緊急法直接生效係雙重攬炒..
連登仔應該成立一條地下加速主義小隊
用激過何妖嘅紅衛兵方式推23條
瘋狂批鬥建制派唔夠愛國愛黨
但9 up 左好耐
資詢期由政府訂之嘛,佢訂 1 日都得㗎
30分鐘內
應該只需要8個鐘就可以控制晒全港主要地區
呢個仆街政府有咩做唔出
叫人捐口罩咁撚on 9都講得出就知咩事
大愛左膠都係欺善怕惡既,先捉幾百隻狗公開集體處決俾班左膠睇,再加一句:企狗果邊照當係狗!保證班膠即時舉手義工做劊子手
呢層我唔清楚美軍點分,佢地叫法係戒備狀態,好似有三至四級,要上網查下先知,同埋唔知海外艦隊同海外基地適唔適用…若果高級戒備既就係學你所講全部師傅full gear,航空,船艦全部上曬貨一吹雞就起飛出航果種!
而另外你所講部隊可以24小時可以去全世界任何一個地方配置就係佢地業界所講既投射能力,全世界都係暫時得美軍做得到24小時去任何一個地方開波。
而美軍快速突擊就有三味,82空降,遊騎兵同埋海軍陸戰隊,佢地就係美軍暫時最快速應變既部隊。
沖繩有KC130加油機,佢地間唔中都會同日自練習,所以夠曬玩!
嚇到班黑警摺被軍冇鞋挽屐走
哇屌,講到係地球聯邦軍呀笨…
同啲左膠講,幫黑警求情等同通諜罪,會被沒收家產+驅逐出境,左膠即刻全部收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞