[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
乜柒都關佔中事啲friend
擺哂喺大鵬灣同后海灣
阻到班偽善港豬大愛膠再講
屌,到時可能班支那人衝落海捉鯊魚拎魚翅去賣
鯊魚唔work
中國醫療隊抵意大利支援防控疫情工作

意大利至今超過15000人確診新型肺炎,中國政府派遣的醫療隊抵達當地,支援防控疫情工作,是繼支援伊朗、伊拉克之後,中國派出的第三支專家團隊。醫療隊9名成員由國家衛健委及中國紅十字會的專家組成,昨日攜帶31噸醫療防護用品等物資,從上海乘坐包機前往意大利,今日抵達羅馬。中國駐意大利大使李軍華表示,中國的醫護人員在一線挽救了大量生命,積累大量經驗,對於意大利的醫院和醫生來說是一個非常大的支持。

劇本出現了
似想玩番年沙士對香港個招
下一步就係話源頭係美國,咁就可以孤立美帝
個女人會唔會係維多利亞
有種風起雲湧嘅感覺,股災、歐美疫情失控,名人政要相繼確診
水晶之夜,不停亂拉人…新嘅Chapter已經開始左
考廣東話同對香港認識,人哋移民都要啦,好簡單
要啦,唔識講廣東話同明白香港嘅核心精神就要走,同埋要踢走啲淨係攞福利唔做嘢嘅新移民
攞嚟氹牆入面嗰班愚民係得嘅,但白豬們再蠢都唔會蠢到信係美帝搞出嚟掛
班白豬唔鍾意侵 比支那呃到都唔奇 唔好唔記得白豬好多左膠藍屍
班左癌信支共社會主義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞