[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
我都認同,金融中心需要要好多年發展,至少台幣同埋台灣既金融體系係國際金融市場既流通度仲係好低。
相反香港重建工業既可能性就會易好多
俄佬布丁會仲絕D,話會增援維尼…但係全部去曬東北三省駐紮食花生,個名義係保護東北地區
如果到時英國都同支那宣戰,佢地求饒都無用,因為佢地係英國藉咁即係佢地當時已經係犯左英國既叛國罪,叫佢地跪事頭婆啦。
算9數啦個d水炮車
中大之戰同理大圍城都比班勇武巴打撚狗咁
打起上呢未撚見到美軍已經收左皮
肯定第一個走佬
你話增援姐係宣戰,風險太高俄佬唔會咁做
佢單兵點訓練有素都敵唔過一支地獄火
suck my dick, sinkhead
要諗過係台灣住,新加坡有機會偷到雞

香港根本應該發展多啲喺能源,生物科技等方面
通常大粒D果班(例如陶輝果班)或者出位果幾個,例如條光頭佬會先收監,慢慢審慢慢玩…而細果班就會禁止出境,到時驚條鐵咩,無gear乜都無,見一獲打一獲啦,你打撚完美軍又唔會理既…呢一年既野比佢地受翻都不知幾好
真係邊個夠膽出聲
最多都係叫聯合國做下和事佬,但係冇撚用
當年伊拉克都係咁收皮
經過呢次疫症,香港人應該意識到,各國封晒必要物資出口下,工業同農業係國安一部份,今次台灣正正做到真正自給自足,而香港太依靠海外入口,未來支那瓦解,香港必須得到深圳呢片地同當年英軍因為軍力不足而放棄既萬山群島
車,布丁同侵侵咁friend,通曬電話啦
新加坡 d 錢易入難出已經係死症,新加坡係永遠不可能取代香港,除非佢隔離 d 一系列膠國正常番同馬拉瓦解
咁易走
參考下二戰,日軍投降而英軍又未到個真空時期佢地班日軍全部唔出黎
到英軍到左,普通市民可以隨意打死D日軍再扔落海都冇人追究
不過個陣D中國人普遍善良,所以好少日軍比殺,反而都係打多
如果今次黑警同香港人血海深仇
點撚止呀,到時歐美各國一齊出黎抽曬水,武肺單野都夠曬理由,英國佬仲大有理據打埋一,攞返張中英聯合聲明,一路講一路打添呀,反而好期待蔡總統會唔會出埋手,光復南京添呀
到時地球聯邦軍真係不是夢
好似意大利人咁喺美軍面前殺完墨索里尼再公開吊屍,美軍食花生
通電話係一回事,外交係另一回事。你向電話講咩冇人會理,但你上到外交就唔可以亂講野
咁講法,其實會唔會有檯底交易,俄佬先保持中立,見支那收收地皮進駐東北話做維持邊境治安又會唔會有咁既可能呢?
根本就係,社會謀殺呢招其實好絕,特別呢個年代,將全部黑警既個人資料上曬數據庫,又有老豆幫人搵仔,等佢工又搵唔到,出街比人點能曬相…到時大家自由發揮啦
佢係比游擊隊處決冇美軍既事
侵侵食埋聯合國就有
佢會開戰前將軍隊部署到附近,差唔多完埸就宣戰直接入去東北三省
名副其實嘅生不如死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞