[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
97後嘅手足點計冇BNO甚至可能連15歲都冇
可能要搵日去車公廟求簽睇下自身平安
講道理有邊個唔識講
咁佢又冇講,剩係話會有大事發生,同埋佢有講過下跟著落嚟會有人好似黃台仰咁攞到政治庇護,十月嘅時候海外support會再多啲
大把人英文冇6喎
有6都都可以唔識講
都係考考試,跟本可以唔洗識
光復當日可以有一次性安排

之後嘅移民要入藉一定要考中(粵)英文試
吸引高學歷高質移民
國際線識得玩係會即刻K.O.支那
武漢病毒之前有報道話可以殘留死物上48小時
而家你再同外國人講話件貨Make in China?
不了
即刻打爆成個China 製造
好有「讓子彈飛一會」嘅味道
等佢回力鏢彈返自己轉頭
本身都擔心外國會唔會俾支那spin走個源頭,但係侵侵咁講完,我又覺得唔太擔心,似乎美國都掌握到啲嘢
個感覺就好似兩條友鬧交,一條友聲大夾惡咁指控對方,但對方就笑笑口唔同你駁咀,等你無癮自己收皮
講真呢套值得睇晒成套,姜文嘅片都抵睇
呢套睇左十幾次,每次對人性都有再深入嘅領悟
e.g. 嗰群鵝同沉默的大多數係一模一樣
高汁睇睇下唔覺嘅,不過套戲本身都唔算難明,只要夠了解中國人民族性
侵侵不嬲都笑面虎嚟,表面上好似笑笑口咁實際上一早已經摸清楚支那個底,支那而家十足十一個潑婦罵街咁款,見個疫情一發不可收拾就派口交部條茄哩啡叫幾下春想spin去俾美國,不過冇用啦全世界都知係支那釋放隻病毒出去,今次真係水洗都唔清
都唔係,總有人覺得而家支那送物資係救世界,唔可以掉以輕心
就睇下兩邊口水戰會唔會升級
個火藥味好重,口交部條茄哩啡9up完即刻被國務院傳召支那駐美大使,明顯地挑動到侵侵條底線
日韓兩國人都好關心
好似話崔天凱被傳召嘅時候都表現出頑抗嘅態度
侵個仔用香港抗爭片,入面應該有含有 hidden msg
要七八十後嗰啲先比較關心,九十後幾乎全部都豬嚟
China is an asshole
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞