[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
直接將香港變成永久中立國仲好
邊個搞香港,視為宣戰,附近地區有義務幫手香港防務
取而代之,香港永久免關稅,亦要幫手俾一部份軍費附近地區

因為中立關係,可以成立仲裁中心,解決貿易糾紛
同時亦做世界展覽中心,以中立角色幫唔同公司搵合適
甚至再進一步做新聯合國,新世界性組織總部
台灣管冇問題,前提係要民進黨繼續執政
變亞洲瑞士
如果做到咁樣真係最好
呢個練乙錚之前好似提出過
其實有得諗
若果支那南北分裂成兩國,美國協助南中國重建,建立民主政制,條件係唔可以搞香港
唔係好明之前咁多國際文宣
點解無人connect 番反送中同武肺
反送中正正就係香港人不信任中國既表現
之前反送中唔關外國人事
而今次武肺就正正因香港人不信任全民口罩先低量中招
同埋可以同外國人分開HK people is not Chinese
(順便保護自己免外國排華)
如果國際文宣人仕睇到可以follow up下
其實歸台應該係1st choice
當年條約成份係台灣
名正言順
同埋有台灣軍隊照快過由頭黎過
唔好神化中華民國啦,唔該!
最緊票無支共滲透 同埋無港奸
好似世衞咁比支共滲透晒
黐埋支共度即係做臭自己
冇人神化佢 佢只係一個最合適既藉口。同埋仲乜鬼野中華民國呀 ,人地依家叫台灣
邊度spin返嚟歸台? JD void咗就 reinstate 返南京同北京條約, 點輪到台灣?新界租借法案99年無錯主權在台,但台灣一接收就真係同中共接壤(國防壓力即時升級)。你係台灣會唔會做呢個decision?
咁真係睇台灣有冇咁既意思同識唔識搵位入,又或者同美國佬deal唔deal到。機會就係之後 支爆個刻再一刀插埋去

最緊要宣揚支共惡行
拉埋世衞黎講 黐埋支共 就有災禍
所以要反華為
Ex7actly. 人哋响寶島生活得好開心,但願長作台灣人。台灣共和國又點會想行使當年民國嘅責任? 我係台灣國就會畀返新界日落國自己搞𨶙掂佢。搞得好,港台姊妹國;搞禍咗,Empire Sunset 自己抆屎。
變左流浮山刀手 返轉頭
去咗伊朗
唔明點解咁憎歸台
歸台可以只係第一步
歸台後台可以選擇放棄治權
名正言順就一係英一係台
蟲軍先整合加固
增強實力
一出擊就巨浪蓋天
介紹你睇套戲
https://www.youtube.com/watch?v=NFHcExs9MuE
要歸台合理性一定要歸於
中華民國非台灣
唔講支那監控問題
現代的中國人已經冇呢種骨氣去反坑
李民亮單野你睇下幾快收皮就知道
中國人只係識用口去反坑, 冇人會出手
美國可唔可以俾少少深圳土地歸香港做農地+邊界森林緩衝區?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞