[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
係冇呀,美軍離遠睇住食花生都唔理有得佢被處決 only
台美醫療合作就係將台灣納入 CDC 飛起世衛
到時同支那宣戰?真係地球聯邦軍…
返不到美國 加拿大
取消佢地本護照啦,侵侵已經整緊剝奪國籍法
老實香港人善良姐,如果有人好似雲海咁咬住唔放只係針對一條黑狗捕佢返工放工時間出入邊頭一年後要搞死佢有幾難
有gear有槍幾百人已經可以是但殺入一間狗基地
俄羅斯係勇士後門入帝宮
有gear時而全香港有8成反黑狗,只係衝入去狗宿搭左佢地家人已經玩撚完
剷平深圳,起運河做邊界
農業+輕工業+中密度新市鎮
后海灣沿岸人工濕地保育區+賭城

香港商業中心由維港兩岸分散去新界各區
政府行政中心北移去沙田大埔
覇埋支那D地做緩衝地帶,又可以發展工業農業
笑撚到仆街,果班黑警真係未撚見個世面…就咁拿住支AR15去打仗,笑到美國班陀地面黃

勇武有AK你地班黑警都死撚曬啦,更何況RPG,SDU都收收皮先
廣東已經係同北支那既天然緩衝
天命
葉繼歡都撚咗班狗幾年
變成社會最大犯罪分子 無哂特權身份
我有個大膽嘅諗法,如果霸哂成個廣東可以諗下喺汕頭挖條海底隧道起條高鐵通去高雄,咁樣可以增加同台灣嘅聯繫性(個人FF唔得由佢自己沉)
美帝同俄佬deal 東北三省 ?
好遠喎...
我覺得黎緊台獨第一步就係呢個位開始.
洗乜幾百
搵d新兵 30人都夠打死哂狗總d狗
72節應該係全速,平時航行無記錯30節以上,你當70Km/h仲有強調一樣野係作戰半徑,無記錯美軍航母戰鬥群既作戰半超過1000公里以上,因為好取決於艦載機同空中警戒機既作戰距離,所以之前同個師兄講話第七艦隊係南海既話可以半個鐘頭到香港就係咁解…
可能,但東北三省利益唔止俄佬,因為日本都有好多廠向個到所以真係打會唔知點分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞