[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
呢班蛀米蟲直頭要交返間公屋出嚟俾返香港人住
佢哋仲Refugees Welcome添
咁樣簡直係想毀滅地球
班傻鳩未知支共係幾咁可怕,以為好撚美好
佢地一直都生活喺有人權民主自由嘅世界,未經歷過極權打壓嘅恐怖
其實不嬲都有野發生,只不過好多野未燒到埋身所以冇人理,當所有野積積埋埋炒埋一碟就嚟料,全部人一齊攬炒
支那人心態:香港所有水同糧食都係支那特供,大家都係支那人,憑咩香港人可以有咁既待遇,咱們要攞番我地既野,衝呀~
末世時期係有相當多既人跟從那獸,黑變白、白變黑
呢個係啟示錄嚟
一直認為香港就係果個被救走既嬰孩
感覺年中至年尾開戰味越黎越濃
啟示錄真係講得幾白

地上所有君王都與大淫婦(支那中共)行淫,飲了牠的烈酒(14億市場)
唔關秋天事
暖返就會出黎做野
伊朗伊拉克土耳其

中東局勢重整
支那今次可以講得罪哂所有人,一個武漢肺炎搞到美國以至全球股市大跌,日本奧運又危危乎,歐洲爆到七彩,仲要連契哥/金仔都被佢累埋,當全世界都控制到個疫情之後肯定會同支那算賬。而以支那一句「全世界都欠支那一句感謝」嘅態度,好易就會擦槍走火
太監教人扑野
本來美帝都要搞9支那,武肺係多個籍口大條道理做低佢,一日人仔搞唔到國際化,仲要用美金美帝就可以搞死佢
殺出個武肺要睇美帝點解決,本來貿易戰已經要左支共條命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞