[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
如果係陶輝仲有嗰隻叫人yellow object成隻龜頭咁樣嘅指揮官帶住班可能會有啲反抗嘅,如果係光頭警長帶隊應該秒速投降

解除武裝同職權之後班狗連洗廁所都冇得佢哋做
抄啲唔抄啲,分分鐘行行下自己跪低都似
其實俄佬野先好抄
其實都係算柒數啦,佢地對平民百姓也文也武就得,搵果兩三皮野但係出親去都會死人,你認為班狗有無膽?
同埋咁既武裝,仲衰過民兵,唔通真係出埋果D水炮車呀,耀武裝甲車去打仗呀?比美軍見到仲唔用SMAW,AT4呢D射爆佢老味咩
班狗仲要拎住支散彈槍指住自己隻腳,唔team kill隊友都已經偷笑,枝AR-15都唔夠美軍枝M4揪啦
好抄一會事,但係抄得足唔足一會事,大陸野出曬名抄D唔抄D,一來無本事抄,二來鐘意偷工減料呀麻…家下佢果D乜狗殲二十簡唔中機墜機架啦,果時學法國佬咁出支99式步槍,澳州仲去接貨,點知嚇撚到仆街,火藥燃燒唔好勁大煙好似火捉,玩full auto槍管仲玩到變型…算吧啦…
佢地未痴線啦,AR15,美國佬只係當平民看門口用架炸,我識個住係L.A既friend佢屋企都有兩支
攞嚟當獵槍都得嘅,攞嚟同美軍打…
應該話,一開始嗰啲都仲可能抄得足啲,之後嗰啲愈嚟愈hea+求其,最後咪成pat屎咁
美軍就直接D,托幾支M249掃爆佢地啦,仲同佢慢慢玩咩,再唔起叫幾架M1A2,幾隻AH64去清場邏
支那就好似隻烏蠅咁喺侵侵耳邊we we暈暈咁飛嚟飛去,緊係想一野拍死佢
幾支地獄火飛彈炸爆狗屋,call架AC-130空中炮艇都得
直接衝入灣仔狗總啦,成堆M1A2經紅隧過海個畫面肯定好壯觀
係驚都係收成波嗰啲離地中產驚啦,窮撚驚閪咩
A10都過曬火位啦
其實M1A2太重太大架,紅隧可能頂唔順,成堆Stryker就好有機
警察部隊同軍事化部隊點都無得比,就算索馬利,中東民兵起碼都有PKM同RPG-7,有錢D既仲有.50重機同埋迫擊炮,人地只係當你班差佬係樓下看更架炸
未必嘅,紅隧日日咁多車咁塞法都用左幾十年啦,M1A2冇理由過唔到嘅
如果打香港 姐係同全中國開
俄羅斯就啱啱先同美國盟友沙地玩攬炒
普京會唔會淨係坐埋一邊食花生唔報復?

另外台灣啲分析就話喺台海//南海打嘅機會大
但樓上巴打講
如果美國想搞好股市
一係食埋香港 一係打沉香港

依家各家名派都有唔同學說
但似乎中國想打台灣(轉移內政壓力/大統一)
美國想搞大佢而保護台灣/香港(爭取選民同轉移內政壓力)

咁如果香港想幫手 係咪都要主動搞大佢
等美國有位入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞