[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
聽日佢地下葬
當時係想as long as possible
推背圖四十三象?
即係 2024後 中共國勢力同美帝共治香港 ?
兩害取其輕 中共太魔鬼 美帝最多算大惡霸
當有錢走 個個國家都封關 富豪級就走得
思想上準備唔夠,屋企真係要有保護到自己嘅嘢
損失慘重嘅贏
大家諗咁多點黃藍合流好簡單
藍屍最重要係咩?      $
美股又跌2000點
聽日港股坐底1500點
咁跌法又失業
唔暴亂都唔正常
如果真係打仗然後歸英,咁手足一定冇事
反而黑警下場值得期待
總統侵 > 副總統彭斯 > 眾議院議長佩洛茜
https://www.youtube.com/watch?v=cZYNADOHhVY
China is the Evil Red Dragon
睇吓瑞士就知道要中立其實要去到自己有一支強大到鄰國唔敢入侵嘅軍隊,一紙條約到爆發衝突時只係廢紙

中立並唔代表唔需要有軍隊,反而你跟啱大佬就真係可以保留一支拖到大佬嚟幫拖嘅軍隊就夠
佢班撚樣夠撚膽係香港殺平民就斬柒佢
唔知係味上個 post 講2020年底 反送中運動會完 手足們好多都被跌樓 好希望佢地可以個死可以水落石出 搵返真相還佢地一個公道而唔係無可疑概被跳樓
六七歲過深圳河去支那已經有咁ff
估唔到有人有同樣諗法仲講出嚟
就係因為唔信政府,唔信支那!
區姐同馮睎乾有咁講過咩?
我日日follow佢兩個
冇咩印象
化撚左啦
射晒 D 人出去比晒其他國家等其他國家受
同埋你所講既參考預言都未有“外國”嘅概念
逃犯條款林鄭已經元氣大傷
而家支共肺炎搞到咁
九月又選舉
仲推廿三條真係買棺材唔知碇
但我哋好難掌握小學程度維尼嘅心態
我覺得係
樓價、經濟、失業率
或者有銀行頂唔順
Google 馮睎乾 美加高人
贏家話事,佢地好彩嘅係點都唔會判死刑,除非畀人打死
支那解體分成多國,咁香港就可以立國
最好香港可以食埋深圳塊地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞