[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
台灣唔係就係中華民國咩
99年好快過架咋喺歷史進程上
台灣身份證上出生年份係寫「民國XX年」
有民主中國
唔覺得香港會再有咩價值
而家未民主啲歐洲國家都奶到上晒癮
hollywood個班更加唔洗講
除非將香港僅餘嘅實力搬去台灣
幫台灣掘起
想問支那人來,係咪到時可以隨便殺佢地
到時民主中國一定力谷上海
唔好癲啦,香港就係香港,做咩要做台灣隻狗?
論智商學識能力,香港遠超台灣,最憎人自偏身價
即係黑警一出狗屋就會被人打死?
最關心3萬隻會唔會死晒?
佢話好多人見到原來可以同黑警揪過然後又出哂嚟咁,跟著又話9月會有黑警身邊嘅人隊冧黑警
勇武醒覺陀刀?
祖利安話會係黑警嘅朋友/親人出手,然後又話到時會有黑警企出嚟懺悔講自己做過啲咩衰野,希望其他人高抬貴手唔好隊冧佢地
賤種唔死咪瀨死唔走囉

咪咁天真啦
唔隊冧佢,隊冧佢家人同斬手斬腳,大家應該ok
香港既情況先至唔可做中立國。
一旦支那入侵,單依靠自己一定守唔住,依靠中立國身份等其他國家保護,就變得太被動。反而香港既情況最合適既身份就好似以前韓戰時香港咁:擺明西方陣營一部份但香港擔任中國對西方洗錢外貿門口,你唔攪我就大家做生意,你攪我就等於攪北約。有個大靠山先搵陣。
甚至可能係外匯+23條+辱警罪一齊黎
應該冚家都起撚哂底公開擺佢地啲衰野出嚟10年以上,等人唾棄佢地,令佢地身敗名裂,求生不得求死不能,想走又走唔到(台灣/馬來西亞已經表明唔收黑警移民),最後精神失常自動end game

如果係手足被起底反而又冇事,因為咁樣反而被人知佢地受咗好多痛苦,會有人幫佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞