[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
不過民主國家制度唔洗驚
邊個得閒邊個做
我就認為家人起晒底公佈晒等佢地俾社會批鬥就夠,至於狗,一定唔可以俾佢留低。
一班受過準軍事訓練,毫無紀律而且殘暴成性既人,無論佢以咩身份留係社會都會係隱患。至於係全部終身監禁至死,永遠逐出境定係集體絞刑,我無所謂。
人人派枝槍,加隻USB係廣東話教學影片自學,都可以既。
至於槍,如果美國係派當然會派返而家狗有用既型號俾你。預你俘虜到時可以直接用唔洗再學而且彈藥互用。
利申:純粹發白日夢
一人一石監生掟死加遊街示眾
唔使一定要判死刑既,到時搵個非洲國家同佢地簽約,將班狗押去非洲勞改30年,勞動成果就歸非洲國家。用非洲勞改標準睇下佢地捱到幾耐唔死?仲可以借輸出勞動力建立非洲外交關係。
point of inflexion
泡菜 同 日本果到你係咪調轉左
仲丁權?即日廢除啦
agger
有friend係半個韓仔,表示有唔少韓國人主動問佢關心香港情況
政府唔反支 人民都開始反支
英國有人上街fuck China
一係戰爭 一係朝鮮化姐
正常,越南泡菜之前都有示威排華,美國亦都有人喺紐約地鐵打亞裔人
我覺得係輿論導向
至少我自己所見嘅日本人同泡菜人,感覺日本人係比較多支持香港(e.g.之前嚟香港沖咖啡嘅西川san,平野小姐,和泉san同理惠san),泡菜我剩係諗到屍殺列車個阿叔
侵侵記招好似準備宣布緊急狀態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞