[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
奢望有國家會幫到被自殺既人
嘩美爆先過支爆..?!
美股係咪玩鳩侵侵
WW3機率開始大升
on9
唔識股市
想問下做咩事
支爆進行中,支國經濟雪崩。

美國收到風早一步出手大手減息同重推QE 穩住自己經濟。

https://www.rfa.org/mandarin/yataibaodao/jingmao/ql2-03162020070649.html/ampRFA?__twitter_impression=true

中国金融学者贺江兵接受本台采访时表示,出口、投资及消费带动经济增长的“三架马车”已经停步:“出口下跌15.9%,消费下跌两成,投资同比下降24.5%,对中国经济,特别是2月份下滑更厉害,还有新车销售,用电量下跌8.2%,可能今年2月份的GDP出现负增长。”
佢玩放毒玩返自己轉頭。

佢想復工但人地都唔會再俾訂單你。

自己鎖國閂門打飛機算吧啦

未知真定假,但如果係真就完美地解釋黃藍合一,下半年大激戰
有同無有咩分別
得個樣呃下鬼佬同港豬
係咪呃都唔想呃
who.jpg?
Mr shithole諗住可以內銷自己食返,但而家根本冇人出街買,全部都封哂城
隻支那雞鳩噏當秘笈?
單只是說軍事上係可以,會變左日本同韓國果種模式,即係香港會有美軍基地同自己既軍隊協防…
而香港既地理環境其實可以頂住,但一定要四十八小時內有增援,因為香港好靠補給同制海權…
當參考下,我估唔到原來有直轄化呢招出
唔信支那會咁戇鳩直接整死香港
冇野嘅,到時美國即刻取消香港關係法,支那七成外匯入口即刻凍過水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞