[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
如果全體人民高質自律就得,而家英國擺明係想全體都中招有免疫
支共爆係被動 唔知幾時爆 唔知點樣爆
手足抽少少時間上twitter 主動出撃
多你一個好多
兩宋又有post講支那而家見入唔到美國路轉為走去攻擊瑞典嘅防疫政策,支那人見邊個好似好弱就恰邊個
皮就一定收架啦,只係幾時收同埋個形式係點收啫
但要所有人有抗體都要啲時間,所以支那想趁呢個空檔大肆輿論攻擊西方國家嘅防疫政策,煽動當地政局然後滲透,加強影響力
最好快d立,重走上年條路,3月到7月呢段時間谷撚爆佢
維尼已經冇野輸,所以咪開始發窮惡
真係人工病毒嘅話自然產生嘅抗體真係夠做?個feel好似想一個國家6成人有愛滋咁利申對病理唔熟
泡菜中得多係因為個耶撚教會散哂俾其他人所致,死亡人數如果同單一歐洲國家其實泡菜係死得多啲,除左意大利,法國同西班牙之外
可能隻病毒只係試驗品,所以毒性唔係太強
打就唔會 民間排華就阻止唔到
醫療系統負荷能力唔同?
隻病毒好似有兩個亞種分支
有機會韓國中嗰隻唔係毒性咁強,致死率相對無咁高
八國聯軍現代版
世澤都話呢次支那咁樣播毒仲要收買世衛隻nigger係造成全球公共衞生災難嘅元兇,搞到西方國家嘅醫療系統雞毛鴨血,全世界都一定會聲討支那,到時支那賠都賠唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞