[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
對比返佢地呢9個月嘅所作所為,俾佢哋做咕喱已經係便宜左佢哋,如果真係再癲啲嘅話應該攞佢哋做人體實驗
儲咗唔少罐頭,可能要再買多幾支水,美金都要再唱多d
全家驅逐出境+沒收資產夠做啦
所以咪要勞役佢哋,一嚟當係戰俘輸咗咁贖罪,二嚟亦都提供近乎免費嘅勞動力,當然會跟返日內瓦條約去做,不過就唔好expect會服待周到,到時所有野只係啱啱好而已
起碼留返佢十年勞役下先啦,跟著先再驅逐出境,話哂佢地衰極都仲有啲勞動力嘅
亡國興係唔係國已亡
不過呢堆友,比人棄都當正自己光榮既
幫手起埋港版關塔那摩拘留營先啦
再叫佢哋入去住
扔哂佢地去東平洲
Jm9
占星個點聽區姐講過
風水都睇人講過吳師青
有天使想知邊度有得睇?
一陣支那又煽動班小粉紅照辦煮碗咁做
我想睇粗口娟佢會唔會俾人當 condom 佢d咀臉好黑人憎又串又唔抵得要臉到呢
都唔係無機會
佢同元秋都做唔到咩實質嘢
https://lihkg.com/thread/1927783/page/2
大國利害了
2019年11月13出批文可生產2019-nCoV試劑
唔係針對2019-nCoV試劑發明勁呀
係佢發明左時光機個下勁啊
可能本身諗住用黎對付香港人
用病毒去停示威
點知漏左出街
支那製毒有九成機會
點會另一意外
請指教
同支那之前軍演模擬入侵香港架直升機撞山有異曲同工之處,不過今次大鑊好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞