[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
其實唔出奇
Seal 同Delta
仲有個出名既係政總隔離
黑警最精銳既頭1000個一定勁過香港班老解啦
飛虎隊點都好過班摺被軍啦
美軍有幾個選擇,唔用b52,都可以用俄亥俄級射戰斧,通常會軍事目標優先,例如軍營同基地,82空降師通常會壓制機場,海軍陸戰隊應該會係香港南部登陸,首選應該係香港仔,淺水灣呢D容易登陸既地方
之後就會壓制敵方既指揮機構,例如添馬艦支那軍總部,煲底,狗總(係呀,唔係吹水架,鬼叫你自己係香港本土唯一既武裝,仲鐘意叫自己做force,自己攞黎),禮賓府(柒婆你走唔甩架啦,你好歹都叫當地最高首長嘛),中聯辦(咁鐘意做幕後黑手,求仁得仁)
到時捉到柒婆一定要拎佢出嚟遊街示眾,黑警+摺被軍就上軍事法庭審判,中聯辦嘅下場同柒婆一樣
大埔好似都有一個
其實香港老解有d詳裝備
有沒輕型坦克同攻擊直升機?
駐港部隊陸軍編有91型輪式步兵戰車、92B型輪式步兵戰車、07型輪式裝甲指揮車、輪式裝甲搶修車、防空導彈發射車、東風EQ2050ER猛士偵察車、嘉陵JH600BJ型特種摩托車、檢索指揮車和干擾引導車等型車輛。步兵部隊是以中型武裝(步槍、衝鋒槍及榴彈發射器)為裝備,有別於使用輕型武裝的駐澳部隊。工兵團另編有挖掘機、裝載機、多用工程車、工程保養車、防化偵察車、防化化驗車、互聯網用戶節點車、通信網絡管理車等輔助車輛。
駐港部隊海軍編有056型護衛艦、037II型導彈護衛艇、登陸艇、軍用交通艇等裝備。駐港部隊空軍轄有直-9ZH指揮偵察直升機、直-9W武裝直升機、直-8KH運輸搜救直升機等型軍機。
此外,駐港部隊還編有防空武器系統、單兵防化火箭、噴火器、指揮控制系統、無線寬帶視頻系統等裝備[34]、自動榴彈發射器及98式120毫米反坦克火箭發射器等[35]。
駐港解放軍車輛使用車牌以「ZG」開首,為普通話ZhuGang(駐港)的漢語拼音縮寫;正如香港地區的機動車輛一樣,駕駛座在右側。

From wiki
特登整長個名嚟靠嚇,實際上其實大部份都只係裝甲車嚟,啲直升機好似仲衰過GFS嘅機隊
就係因為經濟麻麻先會打仗,古今中外既戰事其中之一既因由都係經濟唔好而誘發戰爭,就係無飯開先打仗,因為打仗其中之一既想法就係搶奪對方既資源,金錢,糧食…
竟然唔提赤柱?
打仗時一般面對地方警隊既做法通常都只係係直接瓦解佢既指揮權力,例如亞富汗同伊拉克都係美軍直接接手當地警隊既職權,之後先解散再重組,二來以武力黎講其實警隊既武力好低,連民兵都不如,所以軍隊唔會太過著手做D乜野…除非有好激烈既反狂,但係大家認為呢班狗有無可能呢?
但係當班狗解除武裝之後,解散左之後,佢地仲係乜野呢…呢層大家自己聯想下
赤柱呢D呀……都係算柒數啦,其實香港既軍營都係好一般既小軍營,因為香港既地勢同埋駐軍既強度不需要…
係……仲係好多都只係俄佬既翻版野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞