[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
有無新聞睇下
其實好明顯容姨就係中聯辦安插落去新民黨嘅棋子,葉劉唔係以為自己得到中聯辦祝福呀嘛
當年選舉完都feel 到呢兩條友係面和,同埋作為黨員,葉劉好似無咩能力駕馭佢咁
西門梓敬我覺得都係中聯辦隻狗嚟,你睇返佢呢兩年作風完全唔係自由黨風格,話係民賤聯派系仲似,我諗會唔會係搵兩條友夾住葉劉,等佢退落嚟之後就變經民聯2.0
唔係,反而光x會係佢哋嘅附屬品
姐姐會唔會好似上屆亡國興咁做咗棄卒好快就知
呢舖堅賭
賭國力賭人民賭佢自己同個黨政治身涯

但唔啦啦咩準備都無就公投就真係豪賭

賭左成個國家既三年
其實拎埋廣東好合理

再者暫時都仲叫有啲聯系, 暫時仲有同化既可能
脫歐 7 唔7 未可以下定論
個人 覺得長遠計脫歐對英國利多於害
拎埋廣東就FF太大
拎香港南面+西面啲島仔就比較有可能
或者試下向新中國政府租深圳市區999年
香港第二波武肺來了,海外輸入潮
棄卒嚟講
工賊會經驗豐富啲
亡國興同冚家彪
打工第一日就要識嘅嘢,就係世上冇一個人唔可以被取代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞