[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
美帝開拖前題好大係台灣被打
班popo揸住架銳武衝去啲美軍到嗰陣分分鐘被啲地雷炸到飛天
取消政策法 冇國際地位

不過就變左美國/國際共管城市

唔知好似話到時香港會一洗紙醉金迷嘅氣象,重新建立屬於香港人本身嘅價值
會唔會好似民國時期嘅上海公共租界咁?
冇咗金融中心地位,踏實發展各行各業
到時珠寶店藥房被黃店小店取代
呢個唔會係主因,但會係其中一個開戰理由
香港果支同其他果 d 係唔同,香港果支係英國特登半軍事化
如果佢地唔收監,美軍一定會安排一 D 野比佢地做,免得危害治安
到時應該係全民勇武同美軍並肩作戰
美軍係選舉後先到
俄佬唔會咁,俄佬係就完場先黎宣戰,然後直接入左東北三省之後先會打比佢
金融中心應該仲係,呢方面目前台灣未可以取代香港,或者其他產業地位大大提升,變相金融唔再係對香港人咁重要
俄羅斯唔曖昧,只係唔出聲等食咋
我知,例如我攞SDU黎講啦,平心而論既質素係全世界最top果班,佢個機制仲係抄足SAS同SBS添!
但記住個重點係,就算半軍事化,你始終都只係警隊,個武力只係足夠維持一般治安,你最強既能力頂多係認對下恐怖份子,但係你去到戰爭規模,就已經完全唔係警察可以應付既範疇,因為直頭係規模同火力問題…
我攞中東民兵做例子,人地民兵既火力係.50重機槍,RPG-7,60mm迫擊砲,連防空既IGLA都有,你地警隊既火力係完全無可能面對…
更何況你對住美軍呢D正規軍,人地美國佬陸路一出M1A2,Stryker步兵車,空中出AH64,班狗係佢地面前唔好話狗,真係連蟻都不如…
3包25 公斤米
幫美軍洗廁所
成班美軍排晒隊,拎自己條撚當鼓棍,係咁敲個光頭。好似車公誕大家係車公廟排住隊打鼓咁
處死晒就唔會危害治安囉
好想睇陶輝同莊定賢喊住求饒既樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞